Castellano

Centres de secundària: tot llest per a la PAU 2020

Centres de secundària: tot llest per a la PAU 2020

  Els centres de secundària de Sant Vicent ja tenen tot preparat per a la celebració de la PAU 2020. En la vesprada d'ahir, dijous 2 de juliol la regidor d'Educació, Belén Arques, es va reunir amb els responsables dels instituts de Sant Vicent per a coordinar la col·laboració de l'Ajuntament durant aquests tres dies.

  A la reunió van assistir el director de l'IES Gaia, Juan Manuel Dávila; i la coordinadora de la PAU del centre, Belén Piqueras; el coordinador de les proves de l'IES María Blasco, Javier Pastor; i el coordinador de la PAU de l'IES Sant Vicent, José Miguel Blázquez. Des de l'IES Haygón no van poder assistir a la reunió perquè en aqueix moment es trobaven realitzant les proves d'accés a cicles de grau superior.

  367 alumnes i alumnes dels diferents centres de secundària de Sant Vicent realitzaran les proves d'accés a la universitat del 7 al 9 de juliol. De manera excepcional, donada la situació actual generada per la Covid-19, en aquesta ocasió es durà a terme en els instituts. 

  Consell Escolar Municipal

  També durant aquesta setmana ha représ la seua activitat el Consell Escolar Municipal, que en la seua primera sessió, va acordar els dies no lectius per al pròxim curs 2020-2021. Aquests dies seran el 14, 15 i 16 d'abril de 2021.

  Pujar