Castellano

Els campus de Sant Vicent i Alcoi acullen la convocatòria extraordinària de les PAU de la Universitat d'Alacant

Els campus de Sant Vicent i Alcoi acullen la convocatòria extraordinària de les PAU de la Universitat d'Alacant

    El dimarts 2 de juliol començarà la convocatòria extraordinària de la Prova d’Accés a la Universitat (PAU), que es desenvoluparà fins al dijous 4 de juliol amb una programació idèntica a la del mes de juny passat. En total es presentaran a les proves 931 estudiants, dels quals més de la meitat són dones –un 54 per cent– i 182 es presenten a la fase voluntària. Els exàmens es faran l’aulari II del campus de Sant Vicent, amb tres tribunals i a l’Edifici Ferràndiz de la UPV a Alcoi, amb 1 tribunal.

    Malgrat que les qualificacions de la prova de juliol no seran comunicades fins al pròxim dia 10, tots els estudiants tenen de termini de preinscripció per a la universitat fins al dia 5 de juliol. Cal tenir en compte que els estudiants que han aprovat la PAU el mes de juny tenen preferència davant d’aquells que aconseguisquen l’aprovat en la prova de juliol, independentment de la nota que aconseguisquen.

    De la mateixa manera que en la prova de juny, l’examen d’Història d’Espanya serà el primer que faran els estudiants a les 9:30h. del dimarts 2 de juliol. La prova consistirà en el comentari i l’anàlisi de dos documents, un text que servirà de base per a contestar qüestions relacionades amb el seu context històric, i que permetrà triar entre dues opcions.

    Els resultats de les proves seran publicats el 10 de juliol a partir de les 17.00 hores, i els dies per a presentar possibles reclamacions seran el 12, 15 i 16 de juliol. Els processos de consulta de qualificacions, descàrrega de les qualificacions, reclamació i segona correcció s’hauran de fer a través del portal de l’alumnat.

    Pujar