Castellano
SUCCESSOS SANT VICENT DEL RASPEIG

Atracament a punta de ganivet i pistola en una farmàcia de Sant Vicent del Raspeig

Atracament a punta de ganivet i pistola en una farmàcia de Sant Vicent del Raspeig
  • S'està investigant la relació d'este robatori amb un altre fet de característiques similars comés suposadament per les mateixes persones.

MÉS FOTOS
Atracament a punta de ganivet i pistola en una farmàcia de Sant Vicent del Raspeig - (foto 2)

Agents de la Policia Local de Sant Vicent del Raspeig han detingut a dues persones per un presumpte delicte de robatori amb intimidació després de cometre un atracament en una farmàcia del municipi en el qual, segons fonts policials, van utilitzar una pistola simulada i un ganivet davant les víctimes.

Els fets van ocórrer ahir dijous sobre les huit de la vesprada. Una patrulla de la Policia Local es trobava realitzant labors pròpies de prevenció i seguretat quan un treballador de l'establiment situat en avinguda Almasera es va dirigir als agents per a indicar-los que acabava de ser víctima d'un atracament comés per dues persones que portaven una arma de foc i un ganivet i informar que els presumptes autors encara es trobaven per la zona.

Amb les dades aportades per la víctima, els policies locals van donar abast als presumptes autors, que coincidien amb les característiques aportades pel testimoni. Van procedir a la detenció en primera instància d'un home de 56 anys que portava una pistola, pel que sembla simulada, i diners en efectiu.

Els agents van continuar amb la cerca i van localitzar en l'entrada d'un garatge pròxim a un altre home, presumpte autor, de 44 anys, en possessió d'un ganivet de 20 centímetres de fulla, així com diversos objectes i diners també en efectiu. Després de les oportunes diligències, els dos detinguts van ser traslladats per a la seua posterior posada a disposició judicial.

El regidor de Seguretat, Adrián García, ha manifestat que s'està investigant la relació d'este robatori amb un altre fet de característiques similars comés suposadament per les mateixes persones.

L'edil ha agraït “la ràpida i oportuna actuació de la Policia Local, sense la qual no haguera sigut possible que este succés es resolguera amb tanta celeritat atrapant als sospitosos”. L'edil ha destacat, a més, “que una vegada més han posat en relleu l'eficàcia de la vigilància que realitzen les patrulles urbanes”.

Pujar