Castellano

Agredeix a un policia que dissolia un grup de 30 joves que feien botelló a Sant Vicent del Raspeig

Agredeix a un policia que dissolia un grup de 30 joves que feien botelló a Sant Vicent del Raspeig
  • El detingut es va negar a identificar-se i va llançar manotades i una espenta contra un dels agents

Policia Local de Sant Vicent del Raspeig deté a una persona per arremetre contra un dels agents que dissolien a un grup d'unes 30 persones, que es trobaven incomplint normativa Covid-19 i consumint begudes en via pública.

Els fets van ocórrer durant la matinada el passat dia 9 d'octubre quan la Policia Local es trobava realitzant funcions de vigilància i control de la seguretat ciutadana.

Va ser al carrer Argentina, on les patrulles actuants van detectar la presència d'un grup d'unes 30 persones que, pel que sembla, es trobaven consumint presumptament begudes alcohòliques i creant un rebombori. Un acte que podria estar produint molèsties en el veïnat, infringint la normativa municipal sobre aquest tema. A més, la majoria dels integrants del grup no portaven posada la màscara de protecció contra la Covid-19, ni guardaven, entre ells, la distància requerida.

Els agents van comminar als allí presents a complir amb la normativa vigent al que la majoria del grup va accedir sense cap mena de problema. No obstant això, en un moment de la intervenció, una persona del grup es va dirigir a la patrulla de Policia Local de manera irrespectuosa i desafiadora, llançant certes proclames a la resta del grup.

Aquesta mateixa persona es va negar en reiterades ocasions a identificar-se i va llançar diverses manotades i una espenta contra un dels funcionaris policials, sent per això, immediatament detingut i instruïdes les corresponents diligències policials.

Pujar