Castellano

3.200 persones participen a la UA en les jornades d’orientació universitària

3.200 persones participen a la UA en les jornades d’orientació universitària
  • El 95% d’aquests han sigut estudiants interessats en els diferents graus

MÉS FOTOS
3.200 persones participen a la UA en les jornades d’orientació universitària - (foto 2)
3.200 persones participen a la UA en les jornades d’orientació universitària - (foto 3)
3.200 persones participen a la UA en les jornades d’orientació universitària - (foto 4)
3.200 persones participen a la UA en les jornades d’orientació universitària - (foto 5)
3.200 persones participen a la UA en les jornades d’orientació universitària - (foto 6)

Avui han acudit al campus de Sant Vicent del Raspeig 3.200 persones amb la finalitat d’informar-se sobre els diferents graus que es poden cursar en la Universitat d’Alacant a través de les conferències col·loqui organitzades per a aquesta finalitat. En aquestes, els interessats i les interessades han conegut de primera mà qüestions sobre l’estructura dels graus, el contingut d’aquests i les eixides professionals de cada titulació.

Després de dos anys sense celebrar aquest esdeveniment, la UA l’ha reprès amb una gran participació, en la qual el 95% de les persones inscrites han sigut estudiants, de les quals el 50% ho són de segon curs de Batxillerat, segons ha informat Mariola Molina, directora del Secretariat d’Accés i Orientació Universitària del Vicerectorat d’Estudiants i Ocupabilitat. A les jornades, en l’organització de les quals ha participat també el Servei d’Informació, hi han assistit, a més, professors, orientadors, i pares i mares de futurs alumnes.

Les conferències han tingut lloc a l’aulari I i al Paranimf i en cadascuna d’aquestes, amb una duració aproximada de 50 minuts, han intervingut un responsable acadèmic de la titulació, un alumne o alumna i algú relacionat amb les eixides professionals. A més, les persones que no han pogut acudir presencialment han pogut fer-ho en línia.

Pujar