Dilluns 21 de Gener de 2019
Versió Clàsica
Edició València
Empleo -  valencia
25/10/2017 | elperiodic.com  

València Activa participa en el XII Fòrum d’Ocupació UV

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar

València Activa, la marca que aglutina tota l'oferta de l'Ajuntament de València en matèria d'ocupació, emprenedoria i formació, participa en la XII edició del Fòrum d'Ocupació UV, una convocatòria que facilita el contacte entre institucions, empreses, estudiants i titulats universitaris per a promoure l'ocupació de qualitat a la ciutat.

Dins de les més de 80 empreses i entitats que estan presents en l'esdeveniment, València Activa està participant com un agent d'intermediació laboral, amb la labor fonamental de facilitar la inserció laboral dels acabats de titular, amb un estand propi a través del qual dóna a conéixer a les persones assistents tots els servicis i mesures oferits: entre estos, la possibilitat de realitzar inscripcions in situ a l'Agència d'Ocupació. Així mateix, assessora els assistents per a revisar, corregir i millorar la presentació del seu CV (curriculum vitae). A això cal afegir la participació en sessions informatives sobre orientació laboral i les línies de treball establides sobre ocupació i emprenedoria en l'àmbit local.

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible, Sandra Gómez, ha destacat la participació del Govern municipal en este fòrum i ha recalcat que "treballar per a frenar la taxa de desocupació juvenil a la ciutat és una de les nostres màximes prioritats, sens dubte és un dels grans problemes socials que hem de combatre".

La participació de València Activa en esta cita dirigida al públic juvenil confirma el compromís municipal per tal d'augmentar les oportunitats laborals dels i de les jóvens de la ciutat. A això cal sumar la recent campanya d'ocupació "Anem!", impulsada des de l'àrea de Desenvolupament Econòmic Sostenible, que ha permés contractar 500 jóvens menors de 30 anys amb i sense qualificació per a treballar durant un any al consistori. També s'han impartit en este marc cursos gratuïts d'anglés a quasi 300 jóvens per a la preparació d'exàmens oficials, "una nova campanya", en paraules de Gómez, "que permetrà a molts jóvens accedir a la seua primera experiència laboral i aconseguir un nivell intermedi d'anglés que els permeta desenvolupar les seues competències professionals".

XII FÒRUM OCUPACIÓ UV

L'Observatori d'Inserció Professional i Assessorament Laboral (OPAL) és l'organitzador d'este XII Fòrum Ocupació UV que té com a objectiu la inserció laboral de tots els estudiants i titulats de la Universitat de València per a millorar les seues possibilitats professionals a través dels servicis d'orientació professional i laboral, ocupació i emprenedoria, formació i estudis i anàlisi.

La trobada fins a demà, dia 26 d'octubre, a les facultats de Dret i de Farmàcia i a l'Escola Tècnica Superior d'Enginyeria (ETSE), a més del campus de Blasco Ibáñez, a la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

Comparteix aquest article
Cap comentari a l'article

Si desitges registrar el teu nom i imatge en els comentaris fes
click aquí
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Publicitat
Opinió
17/01/2019 - Camins de l´Alcora
Hogueras en la noche de San Antonio
17/01/2019 - Reflexionando, que no es poco
Aprobar los presupuestos es un sí al bienestar
15/01/2019 - Picos Pardos
¿Y si nos hacemos los suecos?
20/01/2019 - Chuzos de Punta
Os equivocáis
18/01/2019 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Manifestación en favor de la naranja / La extrema derecha
Amb el suport de:
GV Conselleria Educació SEMPRE TEUA - La teua llengua

RSS elperiodic.com Valencia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Avís Legal | Política de Cookies | Publicitat | Correu: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil