Castellano

El Congrés Hàbitat arriba a València per a abordar l'impacte de l'economia circular

El Congrés Hàbitat arriba a València per a abordar l'impacte de l'economia circular
  • S'han tractat temes com la circularitat en les grans empreses, la innovació de negoci en la construcció, el upcycling i com la circularitat s'està convertint en negoci empresarial

Aquest dijous 21 d'octubre ha començat la nova edició de Congrés Hàbitat 2021, un esdeveniment sobre innovació estratègica, entorn competitiu i oportunitats de negoci per a directius i professionals de les indústries de l'Hàbitat i Edificació de l'àmbit industrial organitzat per AIDIMME (mobiliari, il·luminació, bany i cuina, construcció, instal·lacions, tauler, ferramentes, etc.).

Aquest any, el tema central és la transició cap a negocis circulars. El seu objectiu principal és abordar l'impacte de l'economia circular en els fabricants des de la perspectiva de l'negoci, per entendre les oportunitats d'innovació que comporta. Tot això de forma realista per afrontar les barreres actuals i aconseguir que la sostenibilitat sigui una opció viable de negoci.

S'han tractat temes com la circularitat en les grans empreses, la innovació de negoci en la construcció, el upcycling i com la circularitat s'està convertint en negoci empresarial.

Aquesta edició, celebrada al Palau de Congressos de València, ha estat dividida en 3 grans blocs: "Entorn Competitiu", "Innovació de Mercat i Model de Negoci Emergents" i "Motivació i Lideratge". El programa ha ofert la visió d'experts en economia d'empresa com el catedràtic José Mª O'Kean, l'especialista en innovació Alfons Cornellà, Carlos Velázquez de Roca Group, Cristina Sendra de Grup Construcia, Rafael Rivelles de Tarkett i Alfons Cornella de Infomia / Institut de Next.

També ha comptat amb la presentació de casos d'èxit de la mà dels responsables de sostenibilitat d'empreses líders com ROCA (sanitaris i bany), TARKETT (superfícies per a instal·lacions) i CONSTRUCÍA (construcció d'edificis sostenibles).

Per segon any, Congrés Hàbitat s'ha presentat en un format híbrid que combina la presència de ponents, patrocinadors i organitzadors amb l'emissió en línia de l'esdeveniment per streaming.

Pujar