Castellano

Cevisama reunirà la indústria ceràmica, el bany i la pedra natural a Fira València

Cevisama reunirà la indústria ceràmica, el bany i la pedra natural a Fira València
  • Té reservat el 90% de l'espai previst per a la seua propera edició que se celebrarà a la ciutat de l'Túria de el 7 a l'11 de febrer de 2022

Cevisama avança en els preparatius de la seva propera edició, que se celebrarà de l'7 a l'11 de febrer de 2022 a Fira València i que es convertirà en el gran retrobament sectorial després de la pandèmia. Conclòs el termini de renovació d'espais i a falta encara de més de tres mesos per a la convocatòria, el certamen ja té reservat més de l'90% de l'espai previst.

Marques líders de tots els sectors participants -Fabricants de ceràmica; fregides, esmalts i colors ceràmics; maquinària ceràmica, equipament de bany i altres sectors afins- han confirmat la seva aposta per Cevisama i han subratllat la seva confiança que la fira es converteixi en una eina comercial i de promoció clau per fer nous contactes i guanyar competitivitat en un context econòmic tan complex com l'actual.

Segons explica Carmen Álvarez, directora de Cevisama, "amb les reserves realitzades fins a la data, Cevisama ja ocupa 8 pavellons de Fira València, és a dir, un aparador ampli i atractiu que atraurà a tota la demanda nacional i internacional, que té ganes de fira i de retrobar-se ".

Entre les novetats per 2022, Cevisama es reforçarà com a cita referent per al sector de la maquinària ceràmica, que estrenarà nova ubicació al costat de l'pavelló de frites, esmalts i colors ceràmics, formant així una completa proposta d'empreses punteres en tecnologia i innovació per a la indústria .

El certamen comptarà a més amb una nova posada en escena, d'acord a la seva nova imatge corporativa, i noves iniciatives de la mà de la València World Design Capital. No en va, serà el primer gran esdeveniment massiu de la Capitalitat Mundial de l'Disseny que ostenta València en 2022, el que permetrà donar més visibilitat, nacional i internacional, a la fira i comptar amb un major suport institucional.

D'altra banda, l'organització de Cevisama està dedicant més recursos i inversió que mai en les campanyes de captació de compradors per garantir l'assistència a la fira de professionals estrangers de països clau, sobretot dels mercats tradicionals europeus i dels Estats Units, però també amb l'objectiu de potenciar la visita de professionals que fins ara han patit limitacions de mobilitat i no han acudit a grans cites presencials internacionals; es tracta, principalment, de compradors procedents de països com els Emirats Àrabs, el nord d'Àfrica, Rússia i Llatinoamèrica.

"Farem l'impossible perquè tots aquests compradors estiguin en Cevisama i coneguin les novetats que presenten els nostres expositors", garanteix la directora de l'certamen.

Pel que fa a el mercat nacional, el certamen ha tancat acords amb l'associació de distribuïdors Andimac, així com amb diferents col·lectius d'arquitectes i interioristes i amb la València World Design Capital per assegurar l'assistència a la fira de compradors i prescriptors de producte nacionals.

Per al president de Cevisama, Manuel Rubert, "serà prioritari promoure la visita a la fira de distribuïdors i arquitectes de l'mercat nacional, perquè els compradors necessiten saber què està passant en el sector, veure el producte i conèixer les tendències; a més, el pla de rehabilitació i reforma posat en marxa al nostre país pot animar molt el mercat i Cevisama es convertirà en un clar revulsiu ".

Pujar