Castellano
LA VUELTA 2023

La Volta a Espanya 2023 aterra a València: Municipis i recorregut de l'etapa 7

La Volta a Espanya 2023 aterra a València: Municipis i recorregut de l'etapa 7
  • Amb eixida a Utiel i meta a Oliva, els ciclistes recorreran 201 quilòmetres per les carreteres valencianes

Aquest divendres, 1 de setembre, La Volta a Espanya afronta la seua setena etapa, la tercera que discorrerà per carreteres valencianes. Després de Morella-Borriana, i la Vall d'Uixó-Javalambre, arriba el torn de la província de València amb el recorregut entre Utiel i Oliva. La prova ciclista més important a nivell nacional s'acomiadarà de la Comunitat aquest dissabte, amb l'etapa 8 que recorrerà des de Dénia fins a Xorret de Catí.

L'afició valenciana ha abrigallat als ciclistes durant aquests dos dies de prova i així s'espera que ho faça hui també. L'ambient festiu en la Vall era més que palpable davant l'eixida de la sisena etapa.

L'etapa Utiel-Oliva tindrà una distància total de 200.8 quilòmetres. La Volta eixirà d'Utiel a les 12.50 i entrarà a Oliva sobre les 17.30 hores, passant per municipis com Requena, Xera, Pedralba, Torrent, València, Cullera, Gandia, Bellreguard, Palmera, l'Alqueria de la Comtessa i molts altres, abans d'arribar a l'emocionant sprint massiu que es preveu per a finalitzar l'etapa a Oliva.

Tal com destaquen des de l'organització, es tracta d'una etapa plana que hauria de finalitzar amb sprint massiu. A priori es tracta d'un dia fàcil per a l'escamot.

Els equips dels velocistes treballaran per a aconseguir la victòria mentre que els corredors de la general podran prendre's un respir després d'un dia exigent i abans d'una altra etapa que els posarà a prova. L'etapa aconseguirà una altitud màxima de 813 metres amb un ascens de 1.092 metres.

Recorregut de l'Etapa 7 de La Volta a Espanya


Pujar