elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torrevieja intenta esbrinar la misteriosa aparició de 9.000 matalassos abandonats

Torrevieja intenta esbrinar la misteriosa aparició de 9.000 matalassos abandonats
  • En tot l'estiu, l'Ajuntament ha recollit més de 9.000 matalassos als seus carrers i no saben d'on han eixit

Els ho avançava elperiodic.com fa uns dies: l'Ajuntament de Torrevieja ha recollit aquest estiu més de 9.000 matalassos abandonats al carrer. Una dada sorprenent a l'una que misteriós lloc que ningú sap d'on han eixit.

Ni el servei de recollida, ni l'ajuntament, ni la màxima responsable de l'àrea s'expliquen aquest estrany succés: “El normal és que quan algú compra un matalàs el comerç que li subministra el nou, retira el vell”, assegura la regidor de Condícia Urbana, Carmen Gómez. Però això no ha passat donat que a l'abocador municipal no ha arribat cap d'aqueixos més de 9.000 matalassos però tampoc hi ha hagut un increment notable de vendes en els comerços especialitzats en aquesta mena de vendes.

En qualsevol cas, les dades no enganyen: 100 matalassos diaris s'han recollit aquest estiu sol en la localitat de Torrevieja. això es tradueix en 163.458 euros de cost per a les arques públiques: “Els veïns hem pagat aqueixa barbaritat per a recollir-los”. El mateix succeeix quan es compra un electrodomèstic nou, ens retiren el vell, ha d'emportar-se a abocador autoritzat, i no obstant això cada dia apareixen als seus carrers frigorífics, televisors… denuncia l'edil.

Un misteri que vol resoldre l'ajuntament i per això demana col·laboració ciutadana per a acabar amb aquests abocaments incontrolats, i així millorar la imatge de Torrevieja. Existeix un mail (porunatorreviejalimpia@gmail.com), al qual els ciutadans poden denunciar, aportant fotografies o vídeos que faciliten poder sancionar als qui realitzen aquests abocaments incontrolats: “Garantirem en tot moment l'anonimat dels qui el comuniquen, perquè és funció de tots tindre la nostra ciutat neta”.

Pujar