elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Sebastián Yatra, Tamboret, Lola Índigo i Luis Fonsi actuen en el festival Brilla Torrevella

Sebastián Yatra, Tamboret, Lola Índigo i Luis Fonsi actuen en el festival Brilla Torrevella
  • La cita musical acull 26 concerts del 24 de juliol al 12 d'agost

MÉS FOTOS
Sebastián Yatra, Tamboret, Lola Índigo i Luis Fonsi actuen en el festival Brilla Torrevella - (foto 2)

Brilla Torrevella ha penjat el cartell d'últimes entrades per als concerts de Sebastián Yatra, Luis Fonsi, Tamboret i Lola Índigo que tindran lloc a partir del pròxim diumenge 24 de juliol en el Principal Stage, situat al Parc Antonio Soria. El festival, que compta amb la col·laboració de l'ajuntament de la ciutat i el patrocini principal de l'Institut Municipal de Cultura Joaquín Chapaprieta, ha sigut també patrocinat per Vega Fibra, Agamed, Grup Zaragoza 2012, Irel Studio i Vistabella Golf.

A tan sols cinc dies perquè arranque la segona edició de Brilla Torrevella, els concerts que tindran lloc al Parc Antonio Soria, estan a punt d'esgotar les seues entrades. Els artistes cap de cartell i altres actuacions i activitats organitzades, es preparen per a rebre a torrevejenses i visitants en una segona edició que ofereix concerts de pagament i actuacions totalment gratuïtes. Brilla Torrevella suma així un total de 26 concerts repartits per tota la ciutat i dirigits a tots els públics que es desenvoluparan entre les 20.00 i la 1.30 de la nit.

D'aquesta manera, del 24 de juliol al 12 d'agost, Torrevella es convertirà en l'epicentre d'actuacions i activitats repartides en els diferents escenaris: Principal Stage, situat al parc Antonio Soria; Xarxa Stage, situat en la Plaça Encarnación Puchol de la Mata; Vegafibra Stage, situat en les piscines naturals de Torrevella a la Platja del Capellà; i, finalment, Agamed Stage, situat en el Teatre Municipal de Torrevella.

Pujar