elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El Real Club Nàutic Torrevieja alça el Trofeu de l'Autonòmic de Monotips per Clubs 2023

El Real Club Nàutic Torrevieja alça el Trofeu de l'Autonòmic de Monotips per Clubs 2023
  • La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana ha tancat el medaller d'aquest campionat després de completar la tercera i última prova puntuable al Real Club de Regates d'Alacant

MÉS FOTOS
El Real Club Nàutic Torrevieja alça el Trofeu de l'Autonòmic de Monotips per Clubs 2023 - (foto 2)

La Federació de Vela de la Comunitat Valenciana (FVCV) ha posat el fermall final, durant aquest cap de setmana, al Campionat Autonòmic de Monotips per Clubs 2023 en el Real Club de Regates d'Alacant.

La competició, que aquesta temporada ha estat composta per un circuit de tres proves puntuables, comptava a més amb un gran al·licient: l'equip vencedor anava a rebre l'emblemàtic i històric Trofeu que es va crear en 1993 amb la Lliga Autonòmica de Monotips i que actualment estava en possessió del Real Club Nàutic de Calp.

Així, un total de 10 equips de 8 clubs de la Comunitat Valenciana s'han enfrontat amb l'objectiu d'alçar el Trofeu d'aquest campionat que va arrancar el mes d'abril passat en el Club Nàutic Altea, va prosseguir amb una segona parada al maig en el Real Club Nàutic Calpe i ha finalitzat hui, celebrant l'última jornada, en el Real Club de Regates d'Alacant on els equips han navegat a bord dels J22, embarcacions que la seu amfitriona a lloc a la disposició dels equips.

El Real Club Nàutic Torrevieja s'alça amb el Trofeu final

El Real Club Nàutic Torrevieja arribava a Alacant segon en la classificació general a un sol punt de diferència de l'equip 1 del Club Nàutic Altea, clar favorit al títol.

Però per davant encara quedava una última regata classificatòria i dues jornades en les quals la tripulació torrevejense conformada per Jose Manuel Ballerster, Andrés Manresa, Isabel Wandosell, Borja Pastor i Francisco Ruiz no donaven res per perdut. I la determinació i audàcia amb la qual han eixit al camp de regata tots dos dies ha propiciat que l'equip del RCNT es convertisca en el guanyador d'aquesta tercera prova. Un resultat amb el qual ha avançat al Club Nàutic Altea i d'aquesta manera s'han proclamat vencedors del Campionat Autonòmic de Monotips per Clubs 2023. El Trofeu l'han rebut de mans del RCN Calpe, que competia com a defensor del títol.

D'aquesta manera, la tripulació 1 del Club Nàutic Altea, composta per Gonzalo Suárez, Marí Rierol, Juan Aziz Dahan, Guillem Serrat i Aleksis Tjurins han descendit a la segona posició de la general, penjant-se així la medalla de plata. I l'equip del Real Club Nàutic Calpe, integrat per Juan Carlos Albelda, Pedro Llorca, Leonard Collado, Rodrigo Álvarez i Salvador Pedro Roig s'ha emportat el bronze gràcies al segon lloc obtingut en la classificació d'aquesta tercera parada.

mb aquest medaller autonòmic la FVCV posa el fermall final al seu Campionat Autonòmic de Monotips per Clubs 2023 que s'ha completat amb èxit en les tres seus triades per a la seua celebració: Club Nàutic Altea, Real Club Nàutic Calpe i Real Club Regates Alacant que han posat a la disposició de les tripulacions i de l'organització els monotips caracterísitics dels seus clubs (Platu25, Tom28 i J22) i han sigut uns magnífics amfitrions tant en mar com en terra.

Pujar