elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

270 contagiats i 39 morts a Torrevieja des de l'inici de la pandèmia

270 contagiats i 39 morts a Torrevieja des de l'inici de la pandèmia
  • La ciutat suma 8 nous contagiats en els últims 14 dies

La pandèmia del Coronavirus ha impacte amb força en la Comunitat Valenciana. No obstant això, en la Comunitat es compleix el segon dia consecutiu sense morts per COVID-19, i sembla ser que el nombre de nous contagis comença a relaxar-se conforme avancen els dies.

En Torrevieja, segons les dades facilitades per la conselleria de Sanitat, a data 31 de maig, un total de 270 veïns han donat positiu en COVID-19 i 39 han mort a causa del virus.

En el que a la situació més recent es refereix, en els últims 14 dies s'han detectat 8 nous contagis el que suposa una important reducció respecte a les dades acumulades en aquest municipi. 

Totes aquestes dades queden reflectits en l'informe que diàriament actualitza la Generalitat Valenciana, en el qual es detalla la situació en la qual es troba cada municipi i la seua respectiva evolució en la lluita contra el Coronavirus.

Recorda, que pots seguir tota l'actualitat del Coronavirus a través de l'especial d'elperiodic.com. Accedeix a aquest fent clic, ací.

Pujar