Castellano

Consum obre a Torrevieja la dècima tenda de l’any i ja suma més de 400 treballadors per als seus supermercats

Consum obre a Torrevieja la dècima tenda de l’any i ja suma més de 400 treballadors per als seus supermercats
  • Es tracta del sèptim supermercat Consum de la localitat alacantina

Consum obri demà la dècima tenda de l’any a Torrevieja (Alacant). Amb els 47 treballadors de la localitat i de poblacions veïnes que s’ha contractat per a posar en marxa este supermercat, la Cooperativa ja supera les 400 contractacions per a les 10 tendes noves que han obert les portes des de començament d’any.

La nova tenda de Torrevieja està situada a l’avinguda de les Corts Valencianes, número 82, a l’entrada principal de la localitat i amb accés des de la platja de la Mata. Té una superfície comercial de més de 1.400 metres quadrats i panells solars. Disposa de 175 places d’aparcament gratuït per als clients i 4 punts de recàrrega per a cotxe elèctric. L’horari serà de dilluns a dissabte de 9:00 a 21:30 hores. A més, obrirà els diumenges d’estiu fins al 24 de setembre. Disposa d’atenció personalitzada en pescateria, xarcuteria i carnisseria, secció de fruita i verdura al detall, forn i la secció de perfumeria de Consum, amb atenció personalitzada i les marques exclusives Consum.

Este supermercat és el sèptim establiment propi que la Cooperativa té a Torrevieja, on a més hi ha una franquícia Charter. Les sis tendes Consum es troben al carrer de Zoa, al centre comercial Punta Marina, a la ronda de Ricardo Lafuente, a l’avinguda de Diego Ramírez, a l’avinguda de Las Habaneras i a l’avinguda de Roentgen.

La Cooperativa té previst obrir un total de 15 tendes al llarg d’este exercici 2023.  Fins ara han obert les portes el centre del carrer de Bilbao, a València; les tendes de Huétor Vega (Granada), Villarrobledo (Albacete), Moncofa (Castelló) i Cartagena (Múrcia), les cinc durant el mes de juny, i Pulpí i El Ejido (Almeria), Alginet (València) i este últim de Torrevieja durant este mes de juliol.  Els pròxims mesos obrirà a Figueres (Girona), Adra (Almeria), Motril (Granada) i Tomelloso i Villanueva de los Infantes, a Ciudad Real.

Avantatges de treballar en Consum

Els treballadors dels supermercats Consum disfruten de 5 setmanes de vacances, jornada contínua de matins o vesprades i acostament del domicili al lloc de treball, per a fomentar la conciliació. Tenen formació contínua per a promoure el seu creixement professional, dins de l’horari laboral. A més, la Cooperativa està implantant en les tendes la setmana laboral de 5 dies, amb la qual el treballador disfruta de 2 dies lliures a la setmana i un cap de setmana llarg cada 5 setmanes.

Consum disposa del segell Top Employers, per dècim any consecutiu, fet que consolida la Cooperativa com una de les millors empreses per a treballar a Espanya. A més, és la que més ocupació genera del sector de la distribució alimentària en relació amb el seu volum.

Opcions d’estalvi

La Cooperativa està present en més de 3,7 milions de domicilis, als quals van arribar en 2022 més de 54,9 milions d’euros en descomptes i xecs regal, un 8,7% més que l’any anterior. A més, manté descomptes mitjans del 15% des de la primera unitat gràcies a les seues ofertes. Les seccions de frescos permeten estalviar al client, ja que pot triar la quantitat que necessita.

Consum afavorix l’estalvi dels consumidors amb els descomptes del programa Món Consum, que recompensen la fidelitat dels socis clients amb el retorn d’una part de les compres, tant amb xecs directes com amb descomptes en els productes que més consumixen, per configurar així una oferta personalitzada.

Pujar