elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
INCENDI TORREVELLA

Un bebé d'un mes i un menor de huit anys, entre els assistits per un incendi a Torrevella

Un bebé d'un mes i un menor de huit anys, entre els assistits per un incendi a Torrevella
  • El foc es va declarar anit en el garatge d'una urbanització

Huit persones van haver de ser assistides anit en l'incendi declarat en un garatge de Torrevella, entre ells un bebé d'un mes i un xiquet de 8 anys, a més de quatre dones de 29, 34, 53 i 75 anys. Mentre que altres dues dones, de 64 i 87 anys, van ser donades d'alta in situ, segons informa el Centre d'Informació i Coordinació d'Urgències (CICU).

L'incendi es declarava sobre les 23.00 hores en el garatge d'un edifici Torreplaya de la Urbanització Rocío de la Mar, situat al carrer Escull de Torrevella.

Des del Consorci Provincial de Bombers d'Alacant han informat que atés que l'incendi va provocar gran quantitat de fum, van haver d'evacuar l'edifici i sol·licitar ajuda sanitària per intoxicació de fum. Fins al lloc es va desplaçar una unitat del SAMU i dues unitats de SVB.

En el transcurs de l'evacuació els bombers van haver de rescatar a diverses persones.

L'incendi va arribar al portal de l'habitatge que sumat a la gran quantitat de fum ja existent va dificultar les labors d'extinció. Una vegada que es va sufocar l'incendi, van procedir a la ventilació mecànica per a dispersar el fum i els possibles gasos.

Els bombers van donar per finalitzada la seua intervenció a les 1.27 hores.

Pujar