elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

VIDEO | Torrent registra una tromba d'aigua històrica aquesta matinada que causa destrosses

Torrent registra una tromba d'aigua històrica aquesta matinada que causa destrosses
Torrent registra una tromba d'aigua històrica aquesta matinada que causa destrosses
  • Un home ha hagut de ser rescatat del capó del cotxe en una avinguda d'aigua i es demana no ixir de casa si no és necessari

L'Ajuntament de Torrent ha anunciat que s'han suspès les activitats previstes per aquest dissabte a causa de les pluges torrencials de les últimes hores: “La ciutat ha suportat aquesta nit més de 130 litres d'aigua amb fortes ratxes de vent, concentrades especialment a les últimes hores hores de la matinada”.

Es tracta d'un dels registres més importants dels últims anys, que està generant incidències en diferents punts de la ciutat. Policia Local, Protecció Civil, Aigües de l'Horta, brigada d'obres i els serveis de neteja i jardineria segueixen atenent les incidències que ha provocat el temporal, confirmen fonts municipals.

Una de les més greus ha estat rescatar un conductor en un barranc de la localitat. L'home era a sobre del capó del cotxe i no es podia moure. Els bombers ho han rescatat sense que hagi hagut de lamentar danys més grans.

Activitats suspeses a Torrent per les pluges

Davant d'aquesta situació, el consistori confirma la suspensió de les activitats següents:

  • Queden suspesos els partits de futbol programats a Parc Central i Sant Gregori.
  • Queda suspesa l'activitat a les biblioteques.
  • Se suspèn el IV Ral·li Ciutat de Torrent.
  • Se suspèn el rastre solidari de l'AECC Torrent fins dilluns.

Per acabar, es demana que si ha de sortir de casa extrema la precaució, especialment al volant. I davant de qualsevol emergència pots trucar al 112.

Pujar