elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Trobada d'Aniversari "Neus Capella" celebra el 8é Aniversari de la Muixeranga La Torrentina a Torrent

La Trobada d'Aniversari "Neus Capella" celebra el 8é Aniversari de la Muixeranga La Torrentina a Torrent

    Torrent es prepara per a celebrar la Trobada d'Aniversari "Neus Capella", que commemora el 8é aniversari de la Muixeranga La Torrentina.

    L'acte està previst per al proper diumenge 26 de novembre a la plaça de la Llibertat de Torrent a les 12:00. L'acte comptarà amb la participació de la Muixeranga La Torrentina, el Grup de Ball L'U i Dos de Torrent, i la Colla de Tabal i Dolçaina del Camp de Túria. La Trobada d'Aniversari és un acte de celebració del recorregut i l'activitat que desenvolupa l'associació i també és un record carregat d'afecte a Neus Capella, que va deixar una empremta inesborrable en la colla.

    Aquest moment marcarà el començament d'una jornada especial on les colles participants oferiran una exhibició festiva de danses, música i torres humanes que reflecteix la riquesa de la cultura popular i la tradició valenciana. L'acte tancarà amb un dinar de germanor per a les colles participants. L'esdeveniment està obert a tota la ciutadania que vulga compartir aquest moment de celebració amb la Muixeranga La Torrentina.

    La Trobada coincideix amb dates especials: el Dia Internacional contra la Violència cap a les Dones, que se celebra el 25 de novembre, i l'aniversari de la Carta de Poblament de Torrent, que enguany arriba als 775 anys. L'acte compta amb el suport de l'Ajuntament de Torrent i la col·laboració de la Federació Coordinadora de Muixerangues (FCM).

    Pujar