elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Tres dones fugen de les flames en un incendi a Torrent i es refugien a la terrassa

Tres dones fugen de les flames en un incendi a Torrent i es refugien a la terrassa
  • Una va haver de ser traslladada a l'hospital per inhalació de fum

Greu incendi a Torrent aquest dijous a la vesprada: tres dones es trobaven a la vivenda quan es van declarar les flames i van haver de fugir podent refugiar-se a la terrassa. Finalment, una va haver de ser traslladada a l'hospital per inhalació de fum. L'incendi es va produir en un habitatge a la zona del Mas del Jutge.

Tal com han explicat des del Consorci Provincial de Bombers de València, efectius de Torrent, Paterna i Catarroja, sergent de Torrent i oficial de guàrdia del Consorci van actuar en aquest incendi d'habitatge que es va declarar cap a les 19:15 ha Torrent, a la zona del Mas del Jutge.

El foc afectava un dormitori, quedant totalment destruït i afectant a més per fum i temperatura la resta de la vivenda. Tres dones es van haver de refugiar en una terrassa i a una, amb problemes de mobilitat, els bombers la van haver d'evacuar al carrer amb vehicle d'alçada. Les dones van ser revisades pels serveis sanitaris per haver inhalat fum.

Fins al lloc es va desplaçar una unitat de SVB, l'equip sanitari de la qual va assistir una dona per inhalació de fum. Finalment, aquesta dona, de 77 anys, va ser traslladada a l'hospital General Universitari de València, a l'ambulància de suport vital bàsic.

Pujar