elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torrent treballa per augmentar la il·luminació a l'Avinguda al Vedat per millorar la seguretat a la zona

Torrent treballa per augmentar la il·luminació a l'Avinguda al Vedat per millorar la seguretat a la zona
  • La seua alcaldessa explica que també vol potenciar el comerç a la ciutat, començant per les artèries principals

MÉS FOTOS
Torrent treballa per augmentar la il·luminació a l'Avinguda al Vedat per millorar la seguretat a la zona - (foto 2)

L'Ajuntament de Torrent duu a terme una sèrie de proves destinades a incrementar la il·luminació a l'Avinguda al Vedat, una de les principals artèries comercials i de trànsit de persones, de la ciutat. Aquestes iniciatives tenen com a objectiu millorar la seguretat dels veïns i potenciar lactivitat comercial a la zona.

El projecte, impulsat per l'alcaldessa Amparo Folgado, busca incrementar la lluminositat a l'Avinguda al Vedat durant les vesprades i nits, per això s'està estudiant diferents alternatives que no suposen un cost elevat per al consistori. S'ha iniciat l'elaboració d'un informe amb una proposta econòmica, en què es prevega l'eliminació d'elements que redueixen la lluminositat, estudi de reduir l'alçada de les lluminàries perquè n'augmente l'efectivitat, incrementar la il·luminació en passos de vianants i augment de fanals i lluminàries per fanal, a més d'augmentar les hores de màxima potència, entre d'altres alternatives.

Ahir a la nit, l'alcaldessa Amparo Folgado va recórrer l'Avinguda al Vedat amb el regidor d'urbanisme, José Gozalvo, tècnics municipals i de l'empresa concessionària, per comprovar aquesta estratègia que va començar ahir mateix.

“Volem millorar la seguretat dels veïns de Torrent i, per això, incrementar la il·luminació dels seus carrers, començant per l'artèria principal de la ciutat. La il·luminació, la instal·lació de càmeres de seguretat i el proper increment de la plantilla de la Policia Local són compromisos d'aquest equip de govern i que complirem” ha assenyalat l'alcaldessa Folgado.

L'Avinguda al Vedat és un punt neuràlgic per al comerç local i la vida nocturna de Torrent, i la millora en la il·luminació és una promesa de campanya de l'alcaldessa Amparo Folgado. L'Ajuntament busca assegurar-se que l'increment a la factura d'electricitat siga sostenible a llarg termini.

A més d'aquestes millores en la il·luminació, l'Ajuntament de Torrent té previst instal·lar 86 càmeres de seguretat a tota la ciutat les properes setmanes. Aquesta iniciativa, que busca millorar la seguretat dels veïns, adquireix una rellevància més gran en vista del proper canvi horari d'hivern, quan els dies es tornen més curts i la necessitat d'una il·luminació adequada i seguretat es fa més evident.

D'aquesta manera, Torrent està prenent mesures concretes per il·luminar i assegurar l'Avinguda al Vedat, contribuint al benestar dels seus veïns i a l'auge del comerç local a la ciutat. Aquestes iniciatives reflecteixen el compromís de lAjuntament de Torrent amb la seguretat i el benestar dels seus habitants.

Pujar