elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Un veí de Torrent rescata un contenidor d'escombraries a nou cadells a punt de morir

Un veí de Torrent rescata un contenidor d'escombraries a nou cadells a punt de morir
  • Tot i que els va portar ràpidament al veterinari, set han mort. La Policia busca els autors del macabre fet

Imagine's anar a llençar les escombraries i trobar-te al contenidor nou cadells a punt de morir. L'Associació de defensa animal de Torrent ADAT ha denunciat que un veí de Torrent ha trobat nou cadells dins d'una bossa en un contenidor d'escombraries en aquesta localitat valenciana. Set han mort i la Policia Local demana col·laboració ciutadana per trobar l'autor de tal macabre acte.

“La persona que els va trobar els va traslladar a una clínica veterinària perquè pogueren rebre assistència urgent però set dels nou cadells han mort. De moment en queden dues amb vida gràcies a les cures rebudes”, ha informat l'associació animal.

ADAT, en un comunicat, ha demanat que qualsevol persona que tingui informació sobre l'autoria dels fets, informin la Policia Local o l'associació: “Gràcies a l'Ajuntament de Torrent i a la unitat de Protecció Animal de la Policia Local de Torrent (SEPROA ) per actuar d'ofici i pels recursos destinats per a la persecució de delictes de maltractament animal al nostre municipi”.

Pujar