elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torrent dóna la benvinguda als nous músics de la ciutat

Torrent dóna la benvinguda als nous músics de la ciutat
  • 21 músics es van incorporar a la banda del Cercle Catòlic i la Unió Musical de Torrent va presentar 14 nous integrants

El cap de setmana passat Torrent va viure una intensa agenda cultural que va tenir la música com a gran protagonista. Amb motiu de les celebracions en honor a Santa Cecília, que es commemora el proper 22 de novembre, les dues associacions musicals de la ciutat van presentar en societat les noves incorporacions de les seues bandes de música.

El Cercle Catòlic va donar la benvinguda a 21 nous integrants dissabte a la vesprada, amb la tradicional visita a l'Ajuntament, on van ser rebuts per l'alcaldessa Amparo Folgado i el regidor de Cultura, Aitor Sánchez, a més d'altres membres de la corporació municipal. Tot seguit, van desfilar cap a la Parròquia de Sant Josep. Allí van participar en la celebració d'una Missa en honor a Santa Cecília.

Per la seua banda, la Unió Musical de Torrent, que rebrà el premi Carta de Poblament a la categoria Societat i Concòrdia per la seua aportació a la societat, va donar inici a la seua XLVII Setmana Musical amb el LI Concert Extraordinari de Santa Cecília de la seua Banda Simfònica, organitzat a l'Auditori. Allà, també amb la presència de l'alcaldessa Amparo Folgado, el regidor de Cultura, Aitor Sánchez, i membres de la corporació municipal, es va donar la benvinguda als 14 nous integrants. També hi va ser present Daniela González, presidenta de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.

Per seguir amb la programació de la Setmana Musical en honor a Santa Cecília, la UMT ha preparat activitats que es prolongaran fins al proper diumenge 19 de novembre. Aquests concerts tindran lloc a la sala Mariano Puig Yago de la seva seu (Av. Al Vedat, 21) i començarà avui dilluns 13 amb un concert dels joves solistes, seguit per la València Horn Ensemble. Dimarts 14 serà el torn de Rapsodas i, de nou, Joves Solistes. Dimecres 15 oferiran concerts la Coral Polifònica i la Banda Sènior. Dijous 16 tornaran els Joves Solistes que donaran pas al Grup de Percussió Abiasa, amb l'espectacle Mínimal. Totes aquestes actuacions se celebraran a les 21.30 hores. El dia 17, divendres, a les 22:30h es donarà la benvinguda a la Banda Simfònica Juvenil de Caldas com a agrupació convidada.

El dissabte 18 serà intens, amb actuacions de la Banda Juvenil a les 12 hores i la Big Band a les 23h. L'activitat es tancarà el diumenge 19 amb la participació de la Unió Musical de Torrent a la Missa en honor a Santa Cecília, que se celebrarà a les 12h a la Parròquia de la Mare de Déu de l'Assumpció.

MÉS FOTOS
Torrent dóna la benvinguda als nous músics de la ciutat - (foto 2)
Torrent dóna la benvinguda als nous músics de la ciutat - (foto 3)
Torrent dóna la benvinguda als nous músics de la ciutat - (foto 4)
Torrent dóna la benvinguda als nous músics de la ciutat - (foto 5)
Torrent dóna la benvinguda als nous músics de la ciutat - (foto 6)
Pujar