elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Torna Alcalde de Barri amb veïnes i veïns de la zona Nord del Palància

Torna Alcalde de Barri amb veïnes i veïns de la zona Nord del Palància
  • Alcalde de Barri és una idea impulsada pel departament de Participació Ciutadana i l'Alcaldia de l'Ajuntament de Sagunt

MÉS FOTOS
Torna Alcalde de Barri amb veïnes i veïns de la zona Nord del Palància - (foto 2)
Torna Alcalde de Barri amb veïnes i veïns de la zona Nord del Palància - (foto 3)
Torna Alcalde de Barri amb veïnes i veïns de la zona Nord del Palància - (foto 4)

Este dimecres, 17 d'abril, torna Alcalde de Barri amb una reunió amb veïnes i veïns de la zona del Nord del Palància, concretament en la plaça l’Aljub a les 19 hores. La iniciativa continuarà dimecres que ve, 24 d'abril, dia en què l'alcalde de Sagunt, Darío Moreno, es reunirà amb veïns i veïnes en la plaça Mare Nostrum a la mateixa hora.

Les següents setmanes està previst que aquesta iniciativa es realitze en la zona del carrer Els Horts, en La Forja, en el barri La Marina i en el barri Las Balsas.

Alcalde de Barri és una idea impulsada pel departament de Participació Ciutadana i l'Alcaldia de l'Ajuntament de Sagunt que consistix en trobades públiques per part de l'alcalde amb associacions, entitats i la ciutadania en general, així com amb totes aquelles persones que tinguen interés a parlar sobre assumptes concrets del barri en qüestió. En esta segona edició d'Alcalde de Barri s'ha dissenyat un recorregut en el qual visitarà 35 llocs diferents de la ciutat.

Pujar