elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Plaça de Torrent celebra el III Dia del Rossejat Torrentí amb showcooking, degustacions i balls tradicionals

La Plaça de Torrent celebra el III Dia del Rossejat Torrentí amb showcooking, degustacions i balls tradicionals

    L'Associació Cultural Falla de la Plaça de Torrent, celebrarà el proper dissabte 7 de gener de 2023 la tercera edició del Dia del Rossejat Torrentí als peus de la Torre. Un dia de promoció del plat més típic de la capital de l’Horta Sud que està obert a la participació de falles, germandats, associacions culturals, cases regionals, associacions de dones i veïnat del barri.

    A partir de les 12h, fallers de la Plaça realitzaran un showcooking per ensenyar a qui ho desitge a cuinar el plat típic de Torrent. La Torre restarà oberta per a les visites i es celebrarà una demostració de balls a càrrec del Grup de Ball de Torrent i animació a càrrec de Tere Ortí. El dissenyador torrentí, Eugenio Simó ha col·laborat amb el disseny del cartell, així com l'Ajuntament de Torrent, que hi col·labora una edició més.

    La comissió més antiga de Torrent oferirà taules i cadires per als que porten la cassola de Rossejat de casa, servici de barra, degustacions i sortejarà regals entre els participants.

    Tota una jornada gastronòmica, cultural i torrentina al voltant del Rossejat típic de la ciutat de Torrent, on poder aprendre moltes curiositats i disfrutar d'un dia de les tradicions torrentines junt a la Falla de la Plaça.

    Pujar