elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Els majors de Torrent podran tornar a gaudir del ball en el CEAM: la Conselleria insonoritzarà l'espai

Els majors de Torrent podran tornar a gaudir del ball en el CEAM: la Conselleria insonoritzarà l'espai
  • La vicepresidenta de la Generalitat ha visitat les instal·lacions del Centre d'Atenció Especialitzada a Persones Majors al costat de l'alcaldessa Amparo Folgado

MÉS FOTOS
Els majors de Torrent podran tornar a gaudir del ball en el CEAM: la Conselleria insonoritzarà l'espai - (foto 2)
Els majors de Torrent podran tornar a gaudir del ball en el CEAM: la Conselleria insonoritzarà l'espai - (foto 3)

La vicepresidenta segona de la Generalitat Valenciana i consellera de Serveis Socials, Igualtat i Habitatge, Susana Camarero, ha visitat aquest matí la ciutat de Torrent, on s'ha reunit amb la seua alcaldessa, Amparo Folgado per a tractar diversos temes d'interés com les actuacions de millora del Centre d'Atenció Especialitzada a Persones Majors (CEAM).

Cambrer ha subratllat que per al Consell de Carlos Mazón, “Torrent és una prioritat, per la grandària de la població, per la qual cosa representa Torrent”, a més ha anunciat que en les pròximes setmanes i mesos “aniran passant tots els consellers per a atendre les seues necessitats, perquè creiem que en els últims anys hi ha hagut una falta d'atenció, no solament al municipi sinó la comarca”.

L'alcaldessa Amparo Folgado, ha avançat que “des de l'Ajuntament de Torrent volem que els nostres majors tornen a gaudir de les seues vesprades de ball en el CEAM de Torrent, que no hagen d'acudir a altres municipis com en els últims anys o a un local allunyat del centre de la ciutat”.

“Tenim el compromís de la Conselleria que es farà aqueixa obra i adequació per a insonoritzar el centre i que torne al ball per als nostres majors al més prompte possible” ha destacat Folgado.

Quant a les actuacions en el centre de majors de Torrent, Susana Camarero ha avançat que que “pròximament actualitzarem els ordinadors, a més d'insonoritzar la pista de ball i arreglar les goteres existents, juntament amb altres actuacions de millora que anirem desenvolupant en el centre”.

Durant la reunió mantinguda a l'Ajuntament, on ha acudit en primer lloc la vicepresidenta, “hem tractat temes importants d'habitatge, de benestar social, d'igualtat i d'educació” ha indicat l'alcaldessa.

Pujar