elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

L’Oficial de la Policia Local de Torrent, encarregat del torn de matí, dóna positiu per COVID-19

L’Oficial de la Policia Local de Torrent, encarregat del torn de matí, dóna positiu per COVID-19

    El policia afectat era l’Oficial encarregat del torn de matí salient d’ahir dijous. S’ha activat el protocol d’alertes front el virus, però es desconeix quants dies es portador de la malaltia.

    Des de Compromís per Torrent, el seu portaveu Pau Alabajos ha demanat que s’informe urgentment els grups municipals sobre el nombre d’agents que han tingut contacte amb la persona afectada, perquè: “a banda dels 10 policies a càrrec del seu torn, de segur que aquest Oficial també ha tingut contacte amb el personal d’oficines de la Central i els agents del torn entrant, o siga, aquells que efectuen el relleu”.

    Alabajos ha demanat que aquestes proves es facen amb aquell centre sanitari que oferisca una major celeritat en la realització de les proves, perquè “siga la mutualitat o un hospital, el més important és tancar el cercle al virus dins de la Policia Local”.

    El portaveu de Compromís, finalment ha alertat que amb l’actual manca d’efectius que pateix el servei, només 8 agents de patrulla pel matí, i 15 per la nit, un contagi no controlat “podria paralitzar -de facto- molts dels serveis bàsics que ofereix la Policia Local a la població, com són els de patrulla i vigilància, tant al casc urbà com a la resta de l’extens terme municipal de Torrent, que compta amb més de 69 kilòmetres quadrats i al voltant de 3000 habitatges ubicats en diferents urbanitzacions i disseminats, a més dels polígons industrials i les àrees comercials”.

    Pujar