elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
DESAPAREGUT TORRENT

Localitzat el veí de Torrent al qual se li va perdre la pista en Nit de Nadal

Localitzat el veí de Torrent al qual se li va perdre la pista en Nit de Nadal
  • L'associació SOS Desapareguts ha confirmat la bona notícia

L'associació SOS Desapareguts ha retirat l'alerta que havia emés per a la cerca d'un veí de Torrent que es trobava en parador ignorat des del passat 24 de desembre, dia de Nit de Nadal. Després d'intenses hores d'incertesa, l'home de 49 anys ha sigut localitzat, per la qual cosa la retirada de l'alerta ha brindat alleujament als seus afins.

L'Associació SOS Desapareguts, d'àmbit nacional, posa a la seua disposició un email per a posar en contacte info@sosdesaparecidos.es i dos números de telèfon a l'us que pot cridar: el 649 952 957 i el 617 126 909.

SOS desapareguts és una associació sense anime de lucre constituïda a Caravaca de la Cruz – Múrcia – l'any 2010 amb Número Nacional 620049 però que aquesta activa des del 2007 i col·labora en la difusió de persones desaparegudes de qualsevol edat, els familiars de la qual no saben què ha succeït ni on es troben.

32 homes i dones componen l'equip sosdesaparecidos i tenen per missió ajudar a les famílies des de la seua experiència persona i professional

Pujar