elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Jesús Ros (PSOE) pretén revalidar l'alcaldia amb l'abstenció del PP a Torrent

Jesús Ros (PSOE) pretén revalidar l'alcaldia amb l'abstenció del PP a Torrent
  • L'edil del municipi espera governar en minoria per ser el partit més votat i el PP no faça “un pacte de perdedors” per a posar-se al capdavant de l'Ajuntament

Les eleccions del diumenge van convertir al PSOE de Jesús Ros una vegada més en la força més votada de Torrent, amb 10 escons, 1.600 vots i 5 punts més que el Partit Popular. No obstant això, al no disposar de majoria absoluta se li complica mantindre's al capdavant de l'Ajuntament. A tot això, se suma que un pacte de PP i Vox relegaria a Ros a l'oposició.

Davant aquest panorama, l'alcalde de Torrent confia a poder governar en minoria sabent que ho té complicat i que el PP d'Amparo Folgado aplique la frase que Feijóo porta anys predicant “deixant governar a la formació més votada”. Ros creu que seria el més just, ja que els torrentinos no han manifestat de manera majoritària que volen un canvi i no ha guanyat les eleccions”.

D'altra banda, espera que en cas que es produïsca un canvi i Folgado es convertisca en alcaldessa, “els ciutadans es continuen beneficiant de les polítiques d'igualtat i no es desacredite una gestió transparent amb una herència molt bona”. No obstant això, en aqueix cas "farem oposició perquè no es desprograme el nostre programa electoral”ha afirmat.

Respecte al resultat de les eleccions, igual que Sandra Gómez considera que és fruit de “una ona blava imposada des de Madrid” i sobre les generals, Jesús Ros confia que Pedro Sánchez guanyarà en les urnes el pròxim 23 de juliol.

Torrent celebra els seus miniolimpiades i estrena nova àrea canina

La ciutat de Torrent acull aquest dijous i divendres els seus miniolimpiadas en les quals participaran 1.315 xiquets de secundària i 900 de primària. A més, el municipi ha inaugurat la seua nova àrea canina amb 1.500 metres quadrats perquè els animals compartisquen espais i els amos puguen gaudir amb ells en un entorn segur on s'han habilitat zones de jocs com a salts o ziga-zaga.

Finalment, les inscripcions per a les escoles d'estiu ja s'han obert i la piscina pública obrirà el pròxim 19 de juny perquè els xiquets puguen gaudir d'ella en els últims dies de classe.

Pujar