elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

La Diputació i Torrent ultimen el projecte del centre de dia per a majors i persones amb discapacitat

La Diputació i Torrent ultimen el projecte del centre de dia per a majors i persones amb discapacitat
  • Les instal·lacions tindran capacitat per a cinquanta persones majors i altres cinquanta amb discapacitat, oferint-los una atenció integral i individualitzada adaptada a les seues necessitats

MÉS FOTOS
La Diputació i Torrent ultimen el projecte del centre de dia per a majors i persones amb discapacitat - (foto 2)

Avança el projecte del centre de dia de majors i persones amb discapacitat de Torrent subvencionat per la Diputació de València amb tres milions d'euros, ajuda concedida en el marc del ‘Pla Convivint’.

La diputada de Benestar i Inclusió Social, Imma González, acompanyada per l'alcaldessa de la localitat, Amparo Folgado, i el regidor de Serveis Socials, Arturo García, ha visitat este dijous la zona de Parc Central de Torrent, lloc on se situarà el futur centre d'atenció social.

Les instal·lacions se situaran al costat del futur Palau de Justícia i tindran capacitat per a cinquanta persones majors i altres cinquanta amb discapacitat, que rebran una atenció integral i individualitzada adaptada a les seues necessitats. Així, este centre de dia serà la primera instal·lació de la localitat que preste este model d'atenció a persones amb discapacitat i necessitats de suport generalitzades o extenses.

Durant la visita, la diputada provincial ha remarcat “el ferm compromís de la Diputació per a millorar la qualitat de vida de la ciutadania, especialment la d'aquells col·lectius que presenten  altres necessitats, i que són objecte d'una especial protecció per part de les administracions públiques, com les persones majors o amb discapacitat”.

Per part seua, l'alcaldessa Folgado ha ressaltat “el gran esforç que està realitzant la Diputació de València per a fer d'este centre una realitat, i donar un pas més per a oferir als nostres veïns i veïnes la ciutat que mereixen”.

 

Pujar