elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Detenen a un home per estafar a cinc persones amb el lloguer d'un pis fraudulent a Torrent

Detenen a un home per estafar a cinc persones amb el lloguer d'un pis fraudulent a Torrent
  • Les víctimes van pagar per endavant i mai van poder entrar en la vivenda

Agents de la Policia Nacional han detingut a Torrent (València) a un home de 33 anys, d'origen espanyol, com a presumpte autor d'un delicte continuat d'estafa per enganyar cinc persones amb un lloguer de pis fraudulent. Simulava arrendar un immoble a través d'una aplicació web destinada a este efecte, atraient així l'atenció dels futurs perjudicats.

Les investigacions, dutes a terme pel Grup de Delinqüència Urbana de la Comissaria Local de Policia Nacional a Torrent, es van iniciar quan els agents van tindre coneixement a través de diverses denúncies rebudes que un home havia posat en lloguer un pis en la localitat de Torrent en una aplicació web.

Les víctimes contactaven amb ell per a la realització de la corresponent visita a l'immoble i posteriorment arribaven a un acord per a les condicions de preu, la firma del contracte i altres tràmits. No obstant això, després d'acordar una data per a l'entrada en la vivenda i segons s'anava acostant el moment, el supòsit arrendador anava posant excuses, per a postergar-la, adonant-se llavors les víctimes que havien sigut enganyades, quedant-se sense diners i sense vivenda.

Els agents, després de realitzar diverses comprovacions, van tindre coneixement que l'autor posseïa claus d'esta vivenda, no sent propietari d'esta. Este va intentar llogar-la en el seu moment, si bé després de no efectuar el pagament no es va concretar l'arrendament però es va quedar amb un joc de claus, aprofitant-se d'esta circumstància per a fer més creïble la seua farsa.

Després de nombroses perquisicions, els investigadors van aconseguir donar amb la identitat del presumpte responsable d'estos fets, procedint llavors a la seua detenció.

L'arrestat, amb antecedents policials, ha sigut posat en llibertat després de prendre-li declaració, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'autoritat judicial quan fora requerit per a això.

Pujar