elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Compromís-Podem-EUPV critiquen la falta de punt violeta en el Rockejat.

    Xavier Martí, portaveu del grup municipal: “El govern de Folgado i Vox s’omple la boca parlant de seguretat i llibertat però se n’oblida dels delictes de violència de gènere i contra la llibertat sexual”.

    Els dies 14 i 15 de juliol aglutinaren a molta població torrentina per a gaudir dels, ja tradicionals, concerts del Rockejat de les festes patronals de la capital de l’Horta Sud. Tanmateix, entre les mesures de seguretat hi faltava el punt violeta per a ajudar a les dones víctimes d’assetjament.

    La coalició d’esquerres torrentina considera que la manca d’aquest punt és un fet molt greu ja que priva a les dones d’una eina d’ajuda en moments crítics, oferint seguretat i guia per a protegir-les en cas d’agressió i poder, també, denunciar davant la policia els fets de manera efectiva. El seu portaveu Xavier Martí considera una involució el fet de no comptar amb una mesura que ja s’havia aprovat amb l’objectiu de combatre els delictes que atempten contra la seguretat de les dones i la llibertat sexual en grans esdeveniments, com per exemple els de les festes locals.

    Finalment, des del grup municipal demanden acomplir amb els protocols establerts, que inclouen l’atenció generalitzada dels punts violeta als esdeveniments festius organitzats per l’Ajuntament de Torrent.

    Pujar