elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Comença el judici pel tiroteig del Dia de Tots els Sants de Torrent

Comença el judici pel tiroteig del Dia de Tots els Sants de Torrent
  • Membres d'una família van matar a tirs a dos homes d'una altra i van deixar ferit a un tercer

Un tribunal popular jutja a partir d'este dilluns a un matrimoni i al seu fill acusats de matar a tirs a dos homes i d'intentar-lo amb un tercer el Dia de Tots els Sants de 2021 en el cementeri de Torrent.

El jurat haurà de decidir si els tres processaments van coincidir en el camposanto amb una altra família, amb la qual havien tingut uns certs conflictes, i van iniciar un altercat amb crits, amenaces i colps amb cadires i pals.

En un moment, l'acusada hauria tret una pistola que portava oculta entre la roba i li l'hauria donada al seu fill perquè disparara contra l'altra família.

El tribunal popular determinarà si l'acusat, sense que li importara la quantitat de gent que hi havia en la zona, va començar a disparar a les víctimes, que no tenien cap possibilitat de protegir-se.

Els tirs haurien aconseguit a tres homes i haurien provocat la mort immediata de dues d'ells, un dels quals no tenia cap relació amb les famílies. El tercer perjudicat, va resultar ferit en una cama i va patir lesions que van tardar 15 dies a sanar.

Pujar