23 d’octubre de 2019 23/10/19

Ciutadans Torrent reclama un augment de 500.000 euros per a la reurbanització de vies públiques

Ciutadans Torrent reclama un augment de 500.000 euros per a la reurbanització de vies públiques - (foto 1)

  El portaveu de Ciutadans (Cs) de Torrent, Raúl Claramonte, ha reclamat “un augment de 500.000€ per a la reurbanització de vies públiques”. “Hi ha moltes zones desateses en tot Torrent com el camí de "la malà pujà" de El Vedat, les zones comunes de l'espai recreatiu de La Marxadella, que estan abandonades, o la zona del polígon del Mas del Jutge amb dèficit de semàfors i pas de vianants”, ha destacat.

  A més, ha explicat que “Cs demanda que part de l'el superàvit s'invertisca també en la construcció de naus per a situar la brigada d'obres i un local social”. “Es tracta que les empreses dels polígons puguen desenvolupar activitats, així com impartir classes de formació i educació professional", ha puntualitzat.

  Quant a les Inversions Financerament Sostenibles (IFS), el regidor de la formació taronja ha sol·licitat “un estudi individual de cadascuna per a garantir un repartiment equitatiu dels recursos ja que s'han presentat 16 propostes amb característiques diferents”. En aquest sentit, ha informat que “Cs presentarà una esmena per a exigir que les Inversions Financerament Sostenibles es voten per separat i no com un pack".

  ocultar
  Ciutadans Torrent reclama un augment de 500.000 euros per a la reurbanització de vies públiques
  Pujar