Castellano

Torreblanca segueix millorant el servei d'autobús a la platja sense interrompre la prestació a la franja horària de migdia

Torreblanca segueix millorant el servei d'autobús a la platja sense interrompre la prestació a la franja horària de migdia

    La Regidoria de Turisme de Torreblanca segueix millorant el servei d'autobús a la platja durant l'època estival, que s'iniciarà divendres que ve 22 de juny i que aquest any no interromprà la prestació a la franja horària de migdia sumant 3 trajectes més i oferint un servei de major qualitat als seus usuaris.

    Així mateix, veïns i visitants podran fer ús del servei a les 14, 15 i 16 hores des de Torreblanca i a les 14:30, 15:30 i 16:30 des de Torrenostra durant els mesos de juliol i agost, novetat que s'afegeix a les millores incorporades en els dos anys anteriors a aquest servei de transport que uneix el municipi amb la platja. La reducció del preu del bitllet a la meitat passant d'1'50 a 0'75 €, l'augment de parades i freqüència i l'adaptabilitat de l'autobús per facilitar l'ús a persones discapacitades són els principals avanços efectuats.

    De fet, des de l'àrea de Turisme s'ha recordat l'augment considerable del nombre d'usuaris del servei després d'aquestes millores, ja que l'any passat es van triplicar amb una mitjana de 400 persones per jornada en els diferents trajectes diaris.

    El regidor de Turisme, Carlos Garcia, ha assenyalat que 'la continuïtat del servei al migdia és una demanda ciutadana que hem atès i una manera de seguir millorant aquest servei tan necessari durant els mesos d'estiu'.

    Pujar