Castellano

Torreblanca organitza l'activitat de busseig adaptat 'Bambolles en la mar'

Torreblanca organitza l'activitat de busseig adaptat 'Bambolles en la mar'
  MÉS FOTOS
  Torreblanca organitza l'activitat de busseig adaptat 'Bambolles en la mar' - (foto 2)

  La Regidoria de Medi Ambient de Torreblanca ha organitzat per diumenge que ve 16 de setembre l'activitat de busseig adaptat 'Bambolles en la mar', una de les novetats del calendari de propostes impulsades des l'Espai Natura.

  L'activitat tindrà lloc a la platja de Torrenostra, on els participants disposaran dels equips de busseig de la platja accessible i dels materials que necessiten. Acompanyats per monitors podran submergir-se en el mar i iniciar-se en el busseig fent bambolles. A més, els familiars també podran acompanyar-los i veure'ls gaudir de l'experiència.

  La immersió estarà coordinada pel Club de Busseig Mola Mola, a més de comptar amb la col·laboració de la Fundació Global Nature, el Club de Busseig Al Fondo, l'escola de busseig professional Buceo PolitSub SL i la Federació d'Activitats Subaqüàtiques de la Comunitat Valenciana.

  El regidor de Medi Ambient, Carlos Garcia, ha explicat que 'aquest any hem incorporat aquesta activitat amb la qual pretenem oferir noves opcions d'oci per a les persones amb alguna discapacitat o dificultats de mobilitat. Esperem que els participants gaudeixin al màxim de l'experiència'.

  Pujar