Castellano

Torreblanca intensifica els tractaments de prevenció de mosquits després de la pluges dels últims dies

Torreblanca intensifica els tractaments de prevenció de mosquits després de la pluges dels últims dies

    Torreblanca ha intensificat els tractaments de prevenció per combatre els mosquits després de les pluges dels últims dies amb l'objectiu de minimitzar la seva presència i evitar possibles molèsties a la ciutadania.

    La Regidoria de Medi Ambient, en coordinació amb l'empresa Lokímica SA, ha augmentat aquestos dies les actuacions en zones d'estancament d'aigües tant en el municipi com a la zona de la Marjalería.

    Aquestes fumigacions se sumen a la resta de tractaments habituals que es realitzen al llarg de tot l'any i a les campanyes de conscienciació sobre hàbits en l'entorn domèstic. A més, des de la Regidoria de Medi Ambient s'ha recordat que setmanalment l'empresa atén les peticions dels veïns i veïnes relatives als mosquits.

    El regidor de Medi Ambient, Carlos Garcia, ha assenyalat que 'les últimes precipitacions afavoreixen la creació de zones humides, per la qual cosa estem posant tots els esforços per combatre la proliferació de mosquits i evitar, en la mesura del possible, les molèsties que ocasionen quan arriba l'estiu'.

    Pujar