Castellano

Torreblanca difon el valor del parc natural El Prat entre més de 400 alumnes en el 2017

Torreblanca difon el valor del parc natural El Prat entre més de 400 alumnes en el 2017
  • Els xiquets i xiquetes procedeixen de centres escolars, escoles d'estiu i col·lectius amb necessitats especials

Torreblanca ha difós el valor del parc natural El Prat entre un total de 406 alumnes al llarg del 2017 a través dels diferents projectes d'educació ambiental promoguts per la Regidoria de Medi Ambient en col·laboració amb l'Espai Natura.

Es tracta de grups procedents de centres escolars de primària, secundària o formació professional que visiten i realitzen activitats tant en les instal·lacions de l'Espai Natura com al propi parc natural.

Aquest balanç també inclou les escoles d'estiu, en les quals els xiquets i xiquetes participen en propostes lúdiques i itineraris ambientals durant les vacances, i els col·lectius amb necessitats especials, els quals han assistit a tallers, xerrades i visites interpretades.

El regidor de Medi Ambient, Carlos Garcia, ha assenyalat que 'aquestes activitats són molt importants perquè promouen valors educatius de respecte a la natura, i alhora ens permeten donar a conèixer la riquesa del Prat, per la qual cosa creiem que són un recurs molt interessant per a les futures generacions'.

Pujar