Castellano

Torreblanca aposta en FITUR per l'ecoturisme, la senyalització intel·ligent i la cerca de nous mercats

Torreblanca aposta en FITUR per l'ecoturisme, la senyalització intel·ligent i la cerca de nous mercats
  • Tania Agut: “Estem tenint reunions de treball perquè el turisme genere més oportunitats i ocupacions en el municipi”

L'Ajuntament de Torreblanca està mantenint una intensa agenda de reunions durant la Fira Internacional de Turisme de Madrid (FITUR), que s'està celebrant estos dies. Així, entre el dimecres i demà divendres, l'alcaldessa, Tania Agut, i la regidora de Turisme, Gema Edo, tenen previst realitzar més d'una dotzena de reunions, juntament amb la tècnica responsable de turisme en el Consistori.

L'ecoturisme, l'aplicació de la senyalització intel·ligent en el municipi, l'arribada de projectes vinculats a l'emergent turisme d'autocaravanes i el treball per a millorar la qualitat de Torreblanca com a municipi turístic són els principals objectius que s'ha marcat l'equip de Govern per a esta setmana.

Tania Agut, alcaldessa de Torreblanca, ha explicat que “estos dies estem tenint jornades de treball amb l'objectiu que el turisme siga cada vegada un sector econòmic més important per al municipi i que ajude a generar més oportunitats econòmiques i a la creació de nous llocs de treball”.

Així, entre el dimecres i el divendres estan dedicant la seua estada en FITUR a mantindre reunions de tota mena, com amb les d'ecoturisme científic, que és una cosa en la qual està treballant l'Ajuntament de Torreblanca. Entre altres, han mantingut ja una trobada amb Alfonso Polvorinos, responsable de l'Ecoturista, membre de la Societat Internacional d'Ecoturisme.

També està previst una trobada per a convertir al municipi en un destí turísticament intel·ligent. Per a això també han mantingut hui mateix una trobada per a treballar sobre plans de senyalització turística intel·ligent amb la nova plataforma Inventrip.

També estan mantenint reunions per a atraure empreses especialistes a oferir turisme d'experiències, com el projecte ‘Estreles en Ruta’ per a visualitzar estreles en un cel net com és del municipi i que cada vegada atrau a més turistes.

També estan tenint reunions amb empreses de camper park per a veure si aconseguixen que invertisquen al poble i així poder obrir Torreblanca a un nou segment de turisme que cada vegada està tenint més força a Espanya i, la qual cosa també és important, a nivell europeu.

D'altra banda, Tania Agut i Gema Edo també participaran en esdeveniments i reunions encaminats a potenciar la qualitat en els servicis que oferix el municipi. Entre estes trobades s'inclou la renovació de la Q de qualitat este dijous, així com la seua participació en un acte amb el SICTED.

Cal tindre en compte que diverses empreses i servicis del municipi ja disposen dels prestigiosos distintius SICTED, entitat impulsada per la Secretaria d'Estat de Turisme del Govern d'Espanya, a causa de la seua aportació al turisme de qualitat.

SICTED és un projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria d'Estat de Turisme (SETUR),amb el suport de la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), que treballa amb servicis turístics de fins a 37 oficis diferents, amb l'objectiu últim de millorar l'experiència i satisfacció del turista.

Pujar