Castellano

Tania Agut posa en valor a la família i projecta una Torreblanca “que mire amb ulls de xiquet”

Tania Agut posa en valor a la família i projecta una Torreblanca “que mire amb ulls de xiquet”
  • La candidata del PP a l'alcaldia considera que “les veritats que els xiquets ens comenten són realitats que han de ser ateses”

MÉS FOTOS
Tania Agut posa en valor a la família i projecta una Torreblanca “que mire amb ulls de xiquet” - (foto 2)
Tania Agut posa en valor a la família i projecta una Torreblanca “que mire amb ulls de xiquet” - (foto 3)
Tania Agut posa en valor a la família i projecta una Torreblanca “que mire amb ulls de xiquet” - (foto 4)

La candidata del PP a l'alcaldia de Torreblanca, Tania Agut, ha reivindicat hui el valor de la família en un acte organitzat en un parc infantil de la localitat. “La família és un pilar fonamental d'estat de benestar. És protectora, ajuda i aconsella. Tan bo com té ho desitge per al meu poble, perquè en ella creixem, prosperem i avancem”.

Tania Agut, que ha contat amb la presència del secretari general del PPCS, Salvador Aguilella, i la diputada autonòmica del PPCV, Marisa Mezquita, ha convidat als participants a una xocolatada i ha defensat així mateix als més xicotets de la casa com a grans protagonistes de la seua política. “Les seues veritats són aclaparadores, els seus raonaments absolutament lògics i les seues demandes assenyades”. “Hem de mirar amb ulls de xiquet perquè aprenem molt de qüestions lògiques i de sentit comú”.

Per a la candidata del PP a l'alcaldia, “Torreblanca mereix cuidar els seus parcs, invertir en zones d'oci, crear espais de reunió i trobada, i fomentar polítiques sensibles i humanes, capaces de posar en valor el que els nostres veïns demanden”.

I és per això, explica Agut, “que a partir del 28 de maig pretenem que les famílies, els seus fills, els nostres majors i els nostres joves prenguen la paraula”. “La seua opinió compta per a nosaltres encara que des de fa anys haja quedat vetada per un govern municipal que no ha eixit dels despatxos”.

Amb la il·lusió de “un canvi que és imparable”, Agut ha apel·lat al diàleg i la participació com a eines bàsiques per a projectar el millor govern que mereix Torreblanca. “Aquest és un projecte obert i transparent, tots són benvinguts, perquè tots som Torreblanca”, ha rematat la candidata del PP a l'alcaldia.

Pujar