18 de novembre de 2019 18/11/19

El Partit Popular inicia una campanya per a construir 'la Torreblanca que volem'

El Partit Popular inicia una campanya per a construir 'la Torreblanca que volem' - (foto 1)
  MÉS FOTOS
  El Partit Popular inicia una campanya per a construir 'la Torreblanca que volem' - (foto 2)

  El Partit Popular de Torreblanca ha iniciat una campanya de recollida de propostes veïnals per a, "de la mà dels veïns, construir el millor projecte per a Torreblanca. Un projecte integrador, que s'assenteix en la llibertat i les oportunitats per a donar-li el protagonisme als torreblanquinos i que entre tots confeccionem la Torreblanca que volem i necessitem".

  Per a açò, la candidata del PP a l'alcaldia, Maria Ferrando, ha anunciat que sota el lema 0La Torreblanca que volem', la formació local ha encesat una campanya de recollida de propostes veïnals conscients que "Torreblanca és i serà sempre el que els seus veïns vulguen. Enfront d'un Ajuntament que ha demostrat que el seu únic model de gestió és el de la paràlisi i la desídia, des del PP volem que un poble com Torreblanca, replet de potencialitats, torne a mirar cap a un horitzó d'oportunitats i creixement després de quatre anys perduts".

  Amb aquest objectiu, la formació popular ha habilitat dues lleres de comunicació veïnal perquè "qualsevol torreblanquí que vulga puga ser protagonista del programa electoral que el PP posarà sobre la taula dels veïns". Així, el PP obrirà dues bústies de suggeriments telemàtics, a través de whatsapp en el telèfon 679677760 i en el correu electrònic popularestorreblanca@gmail.com.

  Reunió amb NNGG Torreblanca

  L'alcaldable popular ha volgut llançar la campanya 'La Torreblanca que volem' després de reunir-se el divendres amb Noves Generacions Torreblanca conscient que "els nostres joves tenen molt a dir, molt que aportar ja que són protagonistes no solament de futur sinó també de present".

   

  ocultar
  El Partit Popular inicia una campanya per a construir 'la Torreblanca que volem'
  Pujar