Castellano

L'Espai Natura de Torreblanca duplica el nombre de visites anuals d'escolars en el primer trimestre del'any

L'Espai Natura de Torreblanca duplica el nombre de visites anuals d'escolars en el primer trimestre del'any

    Torreblanca ha incrementat considerablement el nombre de visites d'escolars a l'Espai Natura, centre de recepció del Parc Natural El Prat que ha rebut 864 alumnes en el primer trimestre de l'any amb el propòsit de difondre el valor d'aquest entorn a través de diferents projectes d'educació ambiental.

    Des de la Regidoria de Medi Ambient s'han valorat molt positivament aquestes xifres, doncs ja han duplicat el nombre de visites anuals del 2017, que es van situar en les 406.

    Aquestes visites de centres escolars de primària, secundària o formació professional comprenen la realització d'activitats en les instal·lacions de l'Espai Natura i en el propi parc natural, espai en el qual es promouen propostes lúdiques i itineraris ambientals.

    El regidor de Medi Ambient, Carlos Garcia, ha destacat que 'aquest increment de visites mostra l'esforç que estem realitzant per dinamitzar i donar a conèixer el valor del Prat. A més, considerem que són una eina molt interessant per difondre valors de respecte a la naturalesa entre els més joves'.

    Pujar