Castellano

L'Ajuntament de Torreblanca fa treballs de millora en el cementeri de cara al dia de Tots els Sants

L'Ajuntament de Torreblanca fa treballs de millora en el cementeri de cara al dia de Tots els Sants
  • Tania Agut: “Els treballadors estan fent un important esforç, especialment perquè la capella recupere la seua bellesa”

L'Ajuntament de Torreblanca porta tot el mes fent treballs de millora i manteniment en el cementeri municipal amb l'objectiu de fer més accessible i agradable a les veïnes i veïns del poble la visita als seus sers estimats amb motiu de la festivitat del dia de Tots els Sants, el pròxim 1 de novembre.

La part més important dels treballs s'està centrant en fer tasques de restauració i reparació de part de les instal·lacions, especialment en la capella del camposanto. Els treballs estan consistint a aplicar un tractament antihumitat en la cúpula exterior de la capella, que presentava alguns signes de deterioració, així com s'està procedint a pintar tant en l'exterior com a l'interior d'esta.

Tania Agut, alcaldessa de Torreblanca, ha assegurat que “a l'Ajuntament estem fent un important esforç, especialment en la capelleta, perquè recupere la seua bellesa, a més de que tothom puga trobar-se unes instal·lacions renovades i agradables. El dia de Tots els Sants és especial per a moltes persones, que aprofita per a visitar als seus familiars i amics en el cementeri”.

Precisament, Tania Agut ha estat revisant estos treballs de restauració esta setmana al costat de la regidora responsable, Zenaida Espejo. A més dels treballs en la capella, també s'estan fent treballs de pintura en la paret interior de l'entrada del cementeri. A més, s'estan fent tasques de col·locació i reposició de teules en teulada de la zona nova Cementeri. Tot això a més d'intensificar el treball de jardineria perquè tot estiguen en perfectes condicions estos dies.

D'altra banda, l'equip de Govern de Torreblanca ha decidit que el cementeri municipal amplie el seu horari de visites amb motiu del dia de Tots els Sants, per la qual cosa des del passat 16 d'octubre i fins al 15 de novembre estarà obert tots els dies des de les 9 fins a les 19 hores.

Pujar