Castellano

L'Ajuntament de Torreblanca reobri el parc del carrer Progrés després d'un intens treball de restauració i millora

L'Ajuntament de Torreblanca reobri el parc del carrer Progrés després d'un intens treball de restauració i millora
  • Tania Agut: “Hem millorat unes instal·lacions que són utilitzades especialment pels més xicotets del poble”

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Torreblanca reobri el parc del carrer Progrés després d'un intens treball de restauració i millora - (foto 2)

L'Ajuntament de Torreblanca ha reobert el parc del Carrer Progrés després d'haver dut a terme uns complets treballs de restauració i millora de les instal·lacions. D'esta manera tornarà a obrir al públic unes instal·lacions a l'aire lliure que són utilitzades especialment pels més xicotets.

Este parc de caràcter infantil, que es troba passada la guarderia, necessitava fa temps una reforma, que ara ha escomés l'equip de Govern que lidera Tania Agut. D'esta manera continua amb els treballs de millora en instal·lacions municipals perquè les puguen gaudir tots els veïns i així millorar la seua qualitat de vida.

Tania Agut ha agraït “el treball d'i tot l'equip de Govern i els treballadors del Consorci per a ajudar a millorar unes instal·lacions que són utilitzades especialment pels més xicotets del nostre poble. Des que assumim fa ja quasi mig any la gestió de l'Ajuntament, hem treballat a tot ritme per a millorar infraestructures i serveis molt necessaris per a totes les persones que viuen a Torreblanca”.

En estos treballs que s'han dut a terme per a reobrir el parc Progrés, destaquen especialment les tasques escomeses per a la renovació de la gespa artificial; el farciment de les zones d'arena i graveta, on a més s'ha fet un intens treball de neteja; s'han pintat les principals estructures, s'han reparat les fonts per a garantir el subministrament d'aigua potable; s'han reparat gronxadors i el balancín del parc, s'ha instal·lat una nova malla d'ombrege per a protegir del sol als xiquets i els seus pares, que l'havien sol·licitat; i, a més, s'ha netejat a fons tot el parc.

Fa dues setmanes es va obrir una zona esportiva per a majors

Estos treballs per a posar a la disposició dels veïns instal·lacions d'ús públic de major qualitat s'uneixen als que fa unes setmanes van permetre obrir una zona esportiva perquè les persones majors puguen fer exercici. D'esta manera, l'equip de Govern també compleix amb un dels seus objectius d'esta legislatura, que és millorar la qualitat de vida de les dones i homes de major edat.

Es tracta d'un parc on s'han instal·lat unes màquines d'exercici adaptades a les necessitats de les persones majors. Es troba en la mateixa zona esportiva on estan el camp de futbol o el skate park i al costat del parc de calistenia.

Estes instal·lacions esportives estan ajudant al fet que les persones majors milloren la seua independència i qualitat de vida, a més de que els ajudarà a mantindre's en contacte amb altres persones, especialment en el cas que visquen solos.

Cal tindre en compte que practicar esport de manera habitual ajuda a les persones majors no sols a millorar la seua independència i la qualitat de vida, sinó que les ajuda a conservar les seues capacitats sensorials, intel·lectuals i afectives; augmenta la sensació de benestar, el somni i l'autoestima; ajuda a mantindre un pes adequat i redueix el greix corporal; també ajuda a reduir el risc de patir malalties cardíaques, diabetis, hipertensió i neurodegeneratives; a més de protegir-les contra la discapacitat i ajudar-les a millorar la seua mobilitat, la seua força i el seu equilibri.

Pujar