Castellano

L'Ajuntament de Torreblanca programa una quinzena d'activitats culturals i d'oci per a dinamitzar el poble

L'Ajuntament de Torreblanca programa una quinzena d'activitats culturals i d'oci per a dinamitzar el poble
  • Tania Agut: “Tenim activitats especials per al Dia de la Infància i per a commemorar el Dia contra la violència masclista”

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Torreblanca programa una quinzena d'activitats culturals i d'oci per a dinamitzar el poble - (foto 2)

L'Ajuntament de Torreblanca continua treballant per a dinamitzar les activitats culturals i l'oci al poble una vegada que ha finalitzat la temporada alta. Per això ha programat més d'una quinzena d'activitats al llarg del mes de novembre, que inclouen tant música i lectura, com a reivindicatives, així com per a atraure a gent als bars del poble.

Són més d'una quinzena d'activitats programades per l'equip de Govern de Torreblanca, que inclouen música, amb motiu de la celebració del dia de Santa Cecilia el 16 de novembre; activitats literàries, amb la presentació del llibre de Francisco Toledo; programació infantil, per a celebrar el Dia de la Infància; i activitats reivindicatives i formatives per a commemorar el Dia contra la violència masclista.

També l'oci i la restauració tenen cabuda en esta programació de novembre, ja que els tres pròxims dissabtes s'ha organitzat la I Ruta del Vermut, en la qual participen diversos bars de Torreblanca. A més, hi haurà un sorteig de 50 euros entre els participants de la Ruta del Vermut per a gastar en els locals participants. Per a prendre part en el sorteig caldrà entregar el cartó que s'entrega en els bars, signat amb totes les casetes emplenades, cadascuna per un local diferent, en la Tourist Info de Torreblanca.

La programació coordinada per Gema Edo, regidora de Cultura i Turisme, va nàixer el mes passat i segueix tots els mesos.

Tania Agut, alcaldessa de Torreblanca, ha destacat que “el mes de novembre hem volgut compatibilitzar les activitats culturals i d'oci amb la sensibilització en diversos àmbits del nostre dia a dia. Per això hem tingut en compte activitats reivindicatives contra la violència contra la dona, altres lúdiques per als més xicotets coincidint amb el Dia de la Infància i altres musicals amb motiu de la celebració de Santa Cecilia. En l'equip de Govern estem centrats en ajudar a les veïnes i veïns del poble a solucionar els seus problemes més urgents, però també a oferir-los un programa d'activitats culturals variat, amé i obert a públics de totes les edats”.

 

Pujar