Castellano

L'Ajuntament de Torreblanca intensifica els treballs de neteja en els camins del terme municipal

L'Ajuntament de Torreblanca intensifica els treballs de neteja en els camins del terme municipal
  • Tania Agut: “Portem treballant tota la tardor perquè els veïns puguen circular de la forma més segura possible”

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Torreblanca intensifica els treballs de neteja en els camins del terme municipal - (foto 2)

L'Ajuntament de Torreblanca ha intensificat els treballs de neteja, millora i adequació dels camins de tot el terme municipal, especialment en els entorns naturals i els que envolten les marjals. L'equip de Govern liderat per Tania Agut ha decidit reforçar amb personal i equips del propi Consistori els treballs iniciats fa més d'un mes juntament amb la Diputació de Castelló.

Els treballs que està realitzant actualment l'Ajuntament de Torreblanca s'estan centrant en la reparació de sots i foradades en diversos camins del terme municipal. Especialment s'estan centrant en millorar el ferm en les zones de ‘Carrassa Ampla’, ‘Carrassa Mangraners’, el carrer Estació i la carretera vella a Castelló.

Tania Agut, alcaldessa de Torreblanca, ha assegurat que “portem tota la tardor treballant perquè els veïns puguen circular pels camins de la forma més segura possible. Per això hem sumat la maquinària pròpia de l'Ajuntament i la brigada municipal per a netejar i millorar els camins del municipi, especialment en els quals no cabia la maquinària de la Diputació Provincial. Hem usat ja 20 tones d'asfalt en fred amb aplanat i vibreo en les zones de marjalería i zona sud durant estos dies i continuarem treballant en aquells punts del poble on siga més necessari”.

L'alcaldessa de Torreblanca ha assenyalat que “treballadors i equip de Govern de l'Ajuntament estem fent tot el possible per a facilitar les comunicacions viàries en tot el terme municipal, especialment en els entorns naturals”.

L'alcaldessa ha estat comprovant l'evolució dels treballs al costat del regidor de Sostenibilitat Ambiental, Joel Antoni, per a comprovar l'estat dels camins. Després de prop d'un mes treballant en col·laboració amb altres institucions, ja es noten les millores en molts d'ells, encara que Tania Agut ha assegurat que seguiran amb estos treballs fins que tots els camins estiguen en bones condicions.

Estos no són els únics treballs que està duent a terme l'equip de Govern que dirigeix Tania Agut per a millorar els serveis essencials que reben els veïns del poble. Cal tindre en compte que a la fi de setembre ja van estar escometent treballs per a netejar els camins rurals i les comunicacions en els entorns naturals del terme municipal. Treballadors i màquines municipals i de la Diputació de la Castelló van estar recorrent els camins, especialment en el sud del municipi, per a netejar la mala herba, que havia crescut per la humitat i la calor.

Pujar