Castellano

L'Ajuntament de Torreblanca habilita una zona esportiva perquè les persones majors facen exercici

L'Ajuntament de Torreblanca habilita una zona esportiva perquè les persones majors facen exercici
  • Tania Agut: “Estes noves instal·lacions els ajudaran tant a millorar la seua independència com la seua qualitat de vida”

L'Ajuntament de Torreblanca ha posat a la disposició de les persones majors una zona esportiva perquè puguen fer exercici. D'esta manera, l'equip de Govern compleix amb un dels seus objectius d'esta legislatura, que és millorar la qualitat de vida de les dones i homes de major edat.

Es tracta d'un parc on s'han instal·lat unes màquines d'exercici adaptades a les necessitats de les persones majors. Es troba en la mateixa zona esportiva on estan el camp de futbol o el skate park i al costat del parc de calistenia.

Tania Agut, alcaldessa de Torreblanca, ha estat supervisant les instal·lacions al costat del regidor d'Esports, Paco Doménech. Després de comprovar com ha quedat, ha assegurat que “estes instal·lacions esportives ajudaran al fet que els nostres majors milloren la seua independència i qualitat de vida, a més de que els ajudarà a mantindre's en contacte amb altres persones, especialment en el cas que visquen solos”.

Cal tindre en compte que practicar esport de manera habitual ajuda a les persones majors no sols a millorar la seua independència i la qualitat de vida, sinó que les ajuda a conservar les seues capacitats sensorials, intel·lectuals i afectives; augmenta la sensació de benestar, el somni i l'autoestima; ajuda a mantindre un pes adequat i redueix el greix corporal; també ajuda a reduir el risc de patir malalties cardíaques, diabetis, hipertensió i neurodegeneratives; a més de protegir-les contra la discapacitat i ajudar-les a millorar la seua mobilitat, la seua força i el seu equilibri.

Pujar