Castellano

L'Ajuntament de Torreblanca escomet obres de manteniment en el camp de futbol en estar deteriorat

L'Ajuntament de Torreblanca escomet obres de manteniment en el camp de futbol en estar deteriorat
  • Tania Agut: “A penes estava cuidat, així que hem col·locat seients i reparat escales i baranes, a més de pintar-ho”

L'Ajuntament de Torreblanca ha finalitzat els treballs de manteniment del camp de futbol municipal, que presentava preocupants signes de deterioració. Els treballs s'han centrat principalment en les graderies del camp, així com en els accessos al recinte, amb l'objectiu de millorar la seguretat i la comoditat tant dels esportistes com del públic que acudeix habitualment al recinte esportiu.

Tania Agut, alcaldessa de Torreblanca, ha estat supervisant esta mateixa setmana els treballs per a assegurar-se que s'estan fent conforme a les necessitats que havia traslladat el club al Consistori. El regidor d'Esports, Paco Doménech, ha estat pendent que les obres i els treballs de manteniment s'hagen fet el més ràpid possible per a evitar molèsties als usuaris.

Agut ha explicat que “hem atés moltes necessitats que ens havien traslladat des del club després de diversos anys en què a penes hi havia hagut cuidats i manteniment en les instal·lacions. Per això hem hagut d'instal·lar 40 seients nous en les graderies que estaven trencats, així com reparar algunes escales de les graderies. També hem escomés treballs per a pintar tant les graderies com la tanca de fora del vestuari, que estava completament oxidada, i diverses parets, tal com ens havia reivindicat el club perquè presentaven un estat lamentable”.

Cal tindre en compte que hi havia moltes graderies trencades i hi havia zones en les quals ja a penes quedava ni pintura, així com hi havia alguns escalons tan deteriorats que fins i tot es veia el ferro de la fonamentació per davall. De la mateixa forma, també s'han reparat algunes parets i baranes del camp de futbol.

En definitiva, com ha explicat l'alcaldessa, tania Agut, “al final, la majoria de les coses que hem estat fent són de manteniment, que clarament abans era nul, ja que l'anterior corporació municipal tenia les instal·lacions molt abandonades”.

Pujar