Castellano

L'Ajuntament de Torreblanca dinamitza l'oci i la cultura del poble amb una àmplia programació aquest mes

L'Ajuntament de Torreblanca dinamitza l'oci i la cultura del poble amb una àmplia programació aquest mes
 • Tania Agut: “Els veïns del poble necessiten activitats variades, amenes i obertes al públic de totes les edats”

MÉS FOTOS
L'Ajuntament de Torreblanca dinamitza l'oci i la cultura del poble amb una àmplia programació aquest mes - (foto 2)

L'Ajuntament de Torreblanca ha decidit fer un pas més en la seua aposta per dinamitzar el poble i ha completat una programació cultural que inclou activitats de tota mena durant tot el mes d'octubre. En total són nou les activitats programades entre divendres que ve 6 d'octubre i el dimarts 31 d'octubre, que inclouen teatre, cinema, tallers, dansa o rutes culturals.

Tania Agut, alcaldessa de Torreblanca, ha explicat que “els veïns del poble necessiten que els ajudem a solucionar els seus problemes més urgents, però també disposar d'un programa d'activitats culturals variat, amé i obert a públics de totes les edats. Per això hi ha espectacles pràcticament totes les setmanes, amb especial atenció a la festivitat del 9 d'octubre. La Programació Cultural d'Octubre tindrà continuïtat tots els mesos amb activitats i espectacles oberts per a atraure a veïnes i veïns del poble, així com a visitants”.

La programació coordinada per Gema Edo, regidora de Cultura i Turisme, és ambiciosa i naix amb la intenció d'anar-se renovant tots els mesos. La Programació Cultural d'Octubre inclou el cicle ‘Una Torreblanca de Cinema’, amb un homenatge al cinema espanyol entre el 6 i el 9 d'octubre; el ‘Cicle de Teatre al Metropol’ els dia 14 i 21 d'octubre; un taller de panellets amb motiu de la vespra del Dia de Tots els Sants; i una programació especial per al 9 d’Octubre, amb una ruta cultural, una actuació de dansa i un trivial entorn de Jaume I per als més xicotets. A més, l'Ajuntament de Torreblanca també està ultimant una programació especial per a commemorar la festa d'Halloween, que inclourà activitats variades pensant, especialment, en els més joves.

Programació Cultural d'Octubre

 • Una Torreblanca de Cinema. Celebrem el Dia del Cinema Espanyol.
 • ‘Les Xiquetes’. Divendres 6 d'octubre a les 19 hores a l'Auditori Metropol.
 • ‘Valentina’. Dissabte 7 d'octubre a les 19 hores a l'Auditori Metropol.
 • ‘Embruixament’. Dilluns 9 d'octubre a les 19 hores a l'Auditori Metropol.

Cicle de Teatre en el Metropol

 • Obra ‘3 Cambrers’. Dissabte 14 d'octubre a les 19 hores.
 • Representació ‘Buscant una cançó’. Dissabte 21 d'octubre a les 19 hores.

Celebrem el 9 d'Octubre

 • Ruta cultural ‘Prínceps i princeses’. Impartida per Viu Experiencies. Dissabte 7 d'octubre a les 11 hores. Inici des de la Plaça Major. Inscripcions en l'Oficina de Turisme.
 • Actuació del grup de danses ‘La Lliura’ amb intercanvi del grup de danses Les Useres. Diumenge 8 d'octubre a les 18 hores en la Plaça Major.
 • Trivial de Jaume I per als més xicotets. Dilluns 9 d'octubre a les 11 hores en la Plaça Major.

Pla Torreblanca Conviu

 • Taller de panellets per Tots els Sants. El dimarts 31 d'octubre a les 16.30 hores en l'Espai Jove.
Pujar