Castellano

El PP exigeix a l'alcaldessa de Torreblanca que treballe els 365 dies de l'any pera pagar deutes a funcionaris, associacions i comerços

El PP exigeix a l'alcaldessa de Torreblanca que treballe els 365 dies de l'any pera pagar deutes a funcionaris, associacions i comerços
  • L'expedient que va a ple contempla pagaments per import de 346.122,7 euros que “venen amb documentació caducada que ni tan sols s'ha revisat”. “Volem que se salden deutes però exigim un mínim rigor i ordre en la gestió”, manté Agut

El Partit Popular de Torreblanca ha exigit hui a l'alcaldessa de Torreblanca, la socialista Josefa Tena, que treballe els 365 dies de l'any "perquè Torreblanca mereix compromís i esforç". Ho ha reclamat en el si d'un ple extraordinari que hui Tena ha convocat a les 8.30 hores del matí perquè abans de les 10.00 hores havia de tindre l'acord tancat. D'una altra manera, no es podria complir amb els terminis del procediment per a poder pagar als empleats municipals -Policia Local i brigada d'obres- les hores extraordinàries que els deu des de fa quatre mesos.

La circumstància no és nova. "La falta de capacitat de gestió provoca que tots els anys ocórrega el mateix. Quan el que hauria de fer l'alcaldessa és treballar amb la deguda previsió, reservar una quantia econòmica i pagar de manera automàtica les hores extres quan es produeixen".

Tania Agut, portaveu del PP a Torreblanca, ha fet aquesta petició a l'alcaldessa després de denunciar "la seua falta de gestió, descoordinació i desídia que llastra a empleats públics, associacions locals i comerços". Com que al ple de hui s'han emportat modificacions per valor de 346.122,7 euros dels quals només 35.000 euros corresponen al pagament de complements productivitat i hores extres, 129.122,70 euros a saldar impagaments a col·lectius locals, entre altres associacions, i 182.000 euros "destinats a una infinitat de despeses que demostren el caos que vertebra la gestió del nostre municipi i que tant de mal ens fa a tots".

Des del PP, Agut ha reivindicat el pagament "a totes víctimes de la caòtica gestió de l'alcaldessa" i ha reclamat per a Torreblanca "el sacrifici i el treball els 365 dies de l'any. Perquè l'acord que hui s'ha aprovat s'elevava a ple amb un expedient els documents del qual estan caducats i amb informes que no han sigut actualitzats i que alerten que no es pot mesurar la repercussió que tindrà aquesta operació econòmica sobre el pressupost en vigor".

Aquesta circumstància, assenyala Agut, "denota la falta de rigor, responsabilitat i ordre que el PSOE i els seus socis apliquen a la gestió del dia a dia del nostre municipi". "S'actua a colp d'impuls, sense aplicar prioritats i sense preveure les despeses que són periòdics".

"És tot un despropòsit que ens fa mal i que humilia a la nostra localitat, perquè qüestions que haurien d'haver-se aprovat fa mesos i treballs els costos dels quals haurien d'haver-se saldat fa temps segueixen pendents en una mostra inequívoca d'incapacitat". "És urgent que recuperem la senda del sentit comú i les oportunitats per a Torreblanca amb un equip que treballe per i per a avançar, no per a ocupar butaques i viure del conte", ha conclòs la portaveu del PP a Torreblanca.

Pujar