Castellano

Edel Sanchis i Pepa Fabregat seran les reines de les Festes Patronals de Torreblanca

Edel Sanchis i Pepa Fabregat seran les reines de les Festes Patronals de Torreblanca
  • Tania Agut: “Vull agrair a les reines i dames que vulguen representar al nostre poble amb tant d'entusiasme”

L'Ajuntament de Torreblanca va triar ahir per sorteig a les seues noves reines i dames de les Festes Patronals de 2024, honor que ha recaigut en Edel Sanchís Ripollés com a Reina Major i Pepa Fabregat Herrera com a Reina Infantil. El sorteig es va realitzar en el Consistori, amb la presència de l'alcaldessa, Tania Agut, el regidor de Festes, Joel Antoni, i la presidenta del Patronat de Festes, Eva Borrás Zaragozá.

Així, Edel Sanchís i Pepa Fabregat substituiran este pròxim mes d'agost a Irune Gallego i Saray Marín com a màximes representants del poble en les seues Festes Patronals.

Al costat de la Reina Major, Edel Sanchís Ripollés, estaran com a Dames Saray Herrera Herreros, Ainara Pajuelo Rodríguez, Denisa Bona, Vanessa Popescu, Raquel Marín Nebot, Claudia Ribes Barreda i Laura Betoret Casals.

La cort infantil estarà representada per la seua reina, Pepa Fabregat Herrera, i les Dames infantils, que seran Lila Hamma Bravo, Carla Alonso Sevilla, Alexia Cervera Peraire, Vega Roig Betoret, Laia Martín Juan, Laia Padilla Cortés, Ada Betoret Valls i Julia Vicente Llorens.

Tania Agut, alcaldessa de Torreblanca, ha volgut “donar les gràcies a totes les xiques que representaran com a reines i dames a la localitat de Torreblanca que ho vagen a fer amb tant d'entusiasme i ajuden a continuar mantenint vives les nostres tradicions”.

Pujar