Castellano

El PP aconsegueix que Torreblanca rebutge la taxa turística que promou el Consell de Puig

El PP aconsegueix que Torreblanca rebutge la taxa turística que promou el Consell de Puig
  • La proposta de la portaveu del PP, Tania Agut, s'aprova amb el suport majoritari dels grups i pese al vot en contra de Compromís

  • “Hui Torreblanca diu no a la taxa turística que pretén imposar el PSOE des del Consell i que el PP eliminarà quan governe. Defensarem als nostres negocis i a blindar el turisme que desitge conéixer la nostra localitat”

El Partit Popular de Torreblanca ha aconseguit hui que la localitat rebutge la taxa turística que promou el Consell de Ximo Puig en tot el territori valencià. La iniciativa, promoguda pel PP, ha tirat avant amb el suport majoritari dels grups excepte Compromís, que ha votat en contra de la proposta reivindicant l'impost en la localitat.

“Hui Torreblanca exigeix al Botànic que en lloc de castigar-nos amb impostos ens defense amb inversions. Hui li diem a Ximo Puig que el que necessita el nostre teixit productiu són mesures fiscals que incentiven l'activitat econòmica en el nostre municipi i no impostos polítics amb els quals el president de la Generalitat Valenciana desitja acontentar els seus socis del Botànic”.

Tania Agut, portaveu del PPCS, celebra que “l'acord haja tirat avant perquè els qui guanyen amb ell són els nostres comerços i establiments”. “Torreblanca té un potencial turístic que hem de protegir i per a això és necessari que en lloc d'imposar taxes als qui ens visiten, el Consell treballe en polítiques que reforcen el potencial turístic del nostre territori”.

En el cas de Torreblanca, “des del PPCS, tal com ha anunciat el nostre president regional, Carlos Mazón, eliminarem la taxa turística que Ximo Puig promou quan governem. És un impost injust i ineficaç, alhora que afebleix un teixit productiu que ha de ser potenciat perquè és sinònim d'ocupació i oportunitats per a la província”.

Pujar